Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця Monte MT-3502 Black

Код товару: 139316
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Monte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця Monte MT-3502 Black

Потужність: 800 Вт; Пластини для приготування: Гриль; Кількість відділень для випікання: 1; Матеріал: Пластик; Колір чорний;

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Бутербродниця Monte MT-3502 Black

Перед вами прилад розрахований на приготування сендвічів. Ця бутербродниця має насадки гриль, які дозволяють готувати будь-які варіанти бутербродів на ваш смак. Маючи такий функціональний прилад з потужністю 800 Вт, ви за короткий час приготуєте надзвичайно смачний і корисний перекус, що підходить для будь-якого прийому їжі.
 
Пристрій бутербродниці Monte MT-3502 оснащений індикатором, що сигналізує про готовність страви. Коли бутерброд всередині досягає необхідної для готовності кондиції, і проходить заданий період роботи, техніка дає вам знати про це у вигляді лампочки, що запалилася. Це зручно, т.к. вам не потрібно щоразу перевіряти, чи готова страва, відкриваючикришку.
 
Ще одна зручна відмінна риса приладу. Панелі покриті антипригарним покриттям, що сприяє якісному приготуванню продукту – вміст рівномірно прогрівається та не пригорає. У результаті – панелі приладу чисті, а ви позбавлені клопоту з їх відмивання. Це скорочує час на упорядкування техніки після роботи.

Бутербродниця Monte MT-3502 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця Monte MT-3502 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця Monte MT-3502 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця Monte MT-3502 Black

Тип Бутербродниця
Потужність 800 Вт
Індикатор нагріву Є
Індикатор готовності Є
Покриття Антипригарне
Колір Чорний

* Технічні характеристики Бутербродниця Monte MT-3502 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця Monte MT-3502 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Monte MT-3502 Black

Код товару: 169380
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5337-6 1075 грн
Код товару: 169381
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5338-7 1075 грн
Код товару: 260758
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →