Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця First FA-5338-7

Код товару: 169381
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Firstwheel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця First FA-5338-7

Тип Сендвічниця
Потужність, Вт 750
Кількість відділень / шматочків 1/2
Матеріал корпусу пластик

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Бутербродниця First FA-5338-7

Бутербродниця First FA-5338-7 призначена для приготування їжі в побутових умовах. Зробити смачний сніданок кілька персон зовсім важко, т.к. пристрій розрахований на одночасне приготування 4 сендвічів. Цього достатньо, щоб швидко наповнити сімейне меню солодкими та солоними варіантами бутербродів однакового форм-фактору – строго за формою внутрішніх відсіків під бутерброди.

На корпусі приладу є два світлові індикатори: зелений і червоний. Кожен з них відповідає за окрему функцію: один спалахує, коли відбувається підключення до мережі, другий дає розуміння того, що необхідна температура досягнута і можна починати приготування.

Безперечною перевагоюстав термостат. За рахунок нього техніка здатна якісно утримувати температуру, не змінюючи її у менший чи більший бік. Маючи стабільне температурне середовище, ви без проблем зможете приготувати першокласні страви за заздалегідь підготовленими або своїми авторськими рецептами.

Блокування двох панелей між собою відбувається за допомогою замка, що забезпечує якісне зчеплення корпусу. Це допоможе зафіксувати всередині потрібну температуру, коли відбувається приготування, не впускаючи всередину холодні потоки повітря. Також після готування ви зможете безпечно охолодити техніку, давши їй відстоятись у закритому стані.

Бутербродниця First FA-5338-7 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця First FA-5338-7 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця First FA-5338-7 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця First FA-5338-7

Тип Бутербродниця
Потужність 750 Вт
Індикатор нагріву Світлодіодне
Індикатор готовності Світлодіодне
Покриття Антипригарне
Колір Білий

* Технічні характеристики Бутербродниця First FA-5338-7 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця First FA-5338-7

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на First FA-5338-7

Код товару: 88259
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RSM110-W 1118 грн
Код товару: 101550
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-362 NW 1118 грн
Код товару: 114088
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-367 1118 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →