Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Mirta MG 2018 W

Код товару: 212273
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mirta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Mirta MG 2018 W

Електром'ясорубка • функція реверсу: + колір: білий.

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Mirta MG 2018 W

 М'ясорубка Mirta MG-2018 не тільки швидко і вміло робить фарш з м'яса, але також легко справляється з рибою, тістом, горіхами.

 
Крім перфорованих дисків для фаршу 3-х розмірів у м'ясорубці Mirta є насадка для домашніх сосисок та насадка "куббе" (або як її ще називають "кеббе"). М'ясорубка Mirta MG-2018 прийде на допомогу для приготування соку з томатів, а також інших м'яких овочів, фруктів та ягід. Зручна шнекова насадка ефективно вичавлює сік, залишаючи мінімум макуху та максимум корисного соку. Будь то котлети, ковбаски гриль, екзотичні страви "куббе" або смачний свіжий сік, м'ясорубка Mirta MG-2018 подолає завдання на високому рівні, адже її потужність дорівнює 1800 Вт. А якщо на шнекнакрутилися жилаві частини м'яса, Ви зможете скористатися функцією реверс і легко очистити шнек. М'ясорубка Mirta допоможе виконувати щоденні кулінарні завдання; буде сильною підтримкою у сезон консервації.
 
За допомогою ручки-перенесення Ви зможете зручно піднімати Вашу помічницю. Компактний розмір дозволить сховати прилад у затишному куточку. Якщо Ви хочете залишити м'ясорубку на стільниці, вона стане лаконічною прикрасою Вашої кухні. Адже м'ясорубка Mirta MG-2018 білого кольору створена для того, щоб дарувати приємний настрій та надихати Вас на нові кулінарні досягнення

М'ясорубка Mirta MG 2018 W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Mirta MG 2018 W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Mirta MG 2018 W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Mirta MG 2018 W

Продуктивність, кг/хв 0.8 кг/хв
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Додаткові можливості 3 мм, 5 мм та 7мм
Кількість дисків Пластик
Комплектація Є
Вага -
Країна-виробник товару Пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Mirta MG 2018 W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Mirta MG 2018 W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mirta MG 2018 W

Код товару: 102231
На замовлення, 1-3 дні
MPM MMM-05 3096 грн
Код товару: 109444
На замовлення, 1-3 дні
Liberty MG-1441 3096 грн
Код товару: 153643
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →