Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка MPM MMM-05

Код товару: 102231
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: MPM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка MPM MMM-05

Захист від перевантажень; Реверс; Матеріал: пластик; Номінальна потужність (Вт): 650

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару М'ясорубка MPM MMM-05

 Корисність та необхідність у побуті м'ясорубки незаперечна. Віддати перевагу механічному прототипу або вибрати удосконалений електричний варіант - справа господарська. Якщо страви з фаршу з'являються у вашому меню раз на місяць і в мізерних порціях, а основна мета при їх приготуванні - накачати м'язи рук, перший варіант м'ясорубки цілком зійде. Коли процес виробництва фаршу поставлений на широку ногу в масштабах великої родини, то немає жодного сенсу виснажувати себе нудними силовими вправами.

Електром'ясорубка відмінно справляється з спочатку передбаченою для цього приладу завданням і поступається своїй попередниці, хіба що, міцністю корпусу, який в механічнихпрототип виконаний з мегаміцного чавуну або сталі. Але якщо господиня не збирається перевіряти стійкість до ударів своєї помічниці після польоту з 9 поверху, то надійності сучасної електричної м'ясорубки, виконаної з нержавіючої сталі, можна довіряти.

MPM MMM-05 – компактна стильна електром'ясорубка. В комплект входять решітки з отворами 3, 5 та 7 мм, а також насадки для приготування звичайних ковбас та порожнистих ковбасок кеббе. Прогумовані ніжки утримують прилад на місці під час роботи, не дозволяючи йому ковзати по столу. Система захисту від перевантажень підвищує рівень безпеки та збільшує термін служби пристрою.

М'ясорубка MPM MMM-05 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка MPM MMM-05 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка MPM MMM-05 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка MPM MMM-05

Потужність 650
Матеріал корпуса є
Кількість дисків є
Насадки для кеббе
для домашніх ковбас
Додаткові можливості 3: 3, 5, 7
Кількість дисків пластик
Колір є
Країна-виробник товару пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка MPM MMM-05 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка MPM MMM-05

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MPM MMM-05

Код товару: 311307
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174565
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212275
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →