Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Minerva Performance 100

Код товару: 154031
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Minerva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Minerva Performance 100

Швейна машинка Minerva Performance 100 – універсальна модель для пошиття всіх видів тканин. Відмінний варіант, з яким можна не лише шити одяг для всієї родини, а й відкрити власне міні-виробництво. Характеристики машини дозволяють однаково добре працювати з ніжним шовком та щільними пальтовими тканинами.

Ціна: 11266 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Minerva Performance 100

Швейна машинка Minerva Performance 100 – універсальна модель для пошиття всіх видів тканин. Відмінний варіант, з яким можна не лише шити одяг для всієї родини, а й відкрити власне міні-виробництво. Характеристики машини дозволяють однаково добре працювати з ніжним шовком та щільними пальтовими тканинами.
 
Комп'ютеризована машина оснащена набором зі 100 рядків, які включають прямі стібки, кілька видів зигзагу, пседвооверлочную, обметочну та декоративні шви. З таким набором можна не тільки якісно виконати виріб з нерозтяжних тканин, але й пошити чудову річ із трикотажу, яка нічим не поступиться обробленою на оверлоку.
 
Всі програмиперемикаються кнопками з відображенням обраної функції на екрані, що дозволяє запам'ятати оптимальний набір і використовувати комбінацію в майбутньому. Плавне регулювання довжини стібка до 5 мм та ширини до 7 мм дає можливість зробити шви міцними, а декоративну відстрочку стильною та красивою. Пришивання ґудзиків та виконання петель більше не будуть проблемою. З набором з 8 варіантів петельок можна підібрати відповідний розмір і форму під будь-який гудзик або дизайн виробу.
 
Швейна машина Minerva Performance 100 не тільки функціональна, а й надійна. Комплектуючі високої якості гарантують тривалий період роботи без потреби звертатися до майстра.
 
Регулятор довжини стібка,лінійки на голній пластині, знімний рукав, автоматичний ниткодивач і зміна положення голки значно полегшать роботу з різними типами виробів, позбавляючи необхідності вдаватися до кустарних хитрощів, якими швачки змушені були користуватися ще десяток років тому.
 
Швейну машину Minerva Performance 100 можна просто включити та шити, не відчуваючи труднощів та дискомфорту.

Швейна машинка Minerva Performance 100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Minerva Performance 100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Minerva Performance 100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Minerva Performance 100

Тип контролю Комп'ютерна
Зворотна кнопка Є
Освітлення LED
Кількість швейних операцій 100
Виконання циклу Автомат
Лінії Максимальна ширина рядка: 7 мм
Максимальна довжина стібка: 5 мм

Рядки:
пряма
зигзаг
еластичний зигзаг для пришивання гумки
еластична для трикотажу
посилена пряма
посилений зигзаг
краєобметочна (оверлочна)
для підшивання потайним швом
еластична для підшивання потайним швом
декоративна
Показувати Є
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Minerva Performance 100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Minerva Performance 100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Minerva Performance 100

Код товару: 365544
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 110352
На замовлення, 1-3 дні
Minerva MC 450 ER 28681 грн
Код товару: 199643
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →