Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Brother ArtCity 170 S

Код товару: 118764
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Brother
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Brother ArtCity 170 S

Електромеханічна швейна машинка Brother ArtCity 170 S від японської компанії Brother з інноваційним горизонтальним човником та набором з 17 швейних програм, серед яких – робочі, зигзагоподібні та трикотажні рядки, включаючи обмітування петлі у напівавтоматичному режимі.

Ціна: 5762 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Brother ArtCity 170 S

Електромеханічна швейна машинка Brother ArtCity 170 S від японської компанії Brother з інноваційним горизонтальним човником та набором з 17 швейних програм, серед яких - робочі, зигзагоподібні та трикотажні рядки, включаючи обметування петлі в напівавтоматичному режимі.
 
Ця модель має покрокове регулювання параметрів рядка, де ширина зигзагу змінюється до 5 мм, а довжина стібка до 4 мм. Розробники впровадили традиційно ергономічний стильний дизайн, який сподобається всім швейним справам, що захоплюються.
 
Пристрій моделі ArtCity 170 S дозволяє швидко вибирати рядки, більше того, на ній для зручності швачки передбачена швидка заправка нижньої нитки та можливістьвикористання вбудованого ниткообрізача.
 
З додаткових функцій Brother ArtCity 170S можна виділити - автоматичний ниткодивач, зворотний хід шиття (реверс) для закріплення рядка, функцію шиття подвійною голкою, систему швидкої зміни притискної лапки. Машинка має автоматизований намотник шпулечної нитки, який вимикається при наповненні шпульки.
 
Посилена рейка транспортера тканини, потужний економічний двигун із системою стабілізації зусилля проколу та мікроналаштування натягу нитки дозволяють ефективно працювати з тканинами будь-якої структури та щільності. LED освітлення області шиття створює комфортні умови роботи.
 
Внутрішнійметалевий каркас Brother ArtCity 170 S забезпечує стійкість механізму на робочій поверхні.

Швейна машинка Brother ArtCity 170 S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Brother ArtCity 170 S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Brother ArtCity 170 S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Brother ArtCity 170 S

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення LED освітлення області шиття
Кількість швейних операцій 15
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Фіксовані параметри рядка
Максимальна довжина стібка 4 мм
Максимальна ширина зигзагу 5 мм

Види рядків:
пряма
зигзаг
еластичний рядок
Показувати Ні
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Brother ArtCity 170 S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Brother ArtCity 170 S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Brother ArtCity 170 S

Код товару: 88679
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 96806
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313662
На замовлення, 1-3 дні
Leader Agat 5805 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →