Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Minerva Optima

Код товару: 240325
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Minerva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Minerva Optima

Швейна машинка Minerva Optima - електромеханічна швейна машина, яка зробить процес шиття ще більш простим і дозволить насолодитися не лише результатом, а й процесом.

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Minerva Optima

Швейна машинка Minerva Optima - електромеханічна швейна машина, яка зробить процес шиття ще більш простим і дозволить насолодитися не лише результатом, а й процесом.
 
Вона оснащена 13 видами швейних операцій, у тому числі петлею напівавтомат. Серед рядків представлені оверлочні, підшивочні, а також фестонні та декоративні рядки для вишивки. Всі рядки та операції перемикаються у зручному режимі.
 
Також на машині є можливість шити подвійною голкою, допоможе Вам зробити акуратні та якісні рядки на виробі. Машина обладнана класичним вертикальним човниковим пристроєм та горизонтальним механізмом намотування шпулек. При безпосередньому намотуваннішпулек машина автоматично переходить на холостий хід.
 
Довжина рядків може регулюватися від 0 мм до 4 мм. Притиск лапки на матеріал, як і натяг нитки регулюється в залежності від необхідності. Викидання петлі відбувається напівавтоматично за 4 етапи без повороту тканини.
 
Потужність та функціональність швейної машинки Minerva Optima у поєднанні з ергономічним дизайном не залишать вас байдужим, адже тепер ви зможете реалізувати будь-які творчі ідеї.

Швейна машинка Minerva Optima Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Minerva Optima в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Minerva Optima в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Minerva Optima

Тип контролю Електромеханічне
Зворотна кнопка Є
Кількість швейних операцій 13
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Пряма
Потайна
Оверлочна
Декоративна
Зигзаг
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Minerva Optima можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Minerva Optima

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Minerva Optima

Код товару: 60059
На замовлення, 1-3 дні
Minerva Max 20M 5160 грн
Код товару: 174148
На замовлення, 1-3 дні
Leader VS 525 5375 грн
Код товару: 304792
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Marie 5375 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →