Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка iSew S33

Код товару: 244735
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: iSEW
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка iSew S33

Швейна машинка iSew S33, наділена електромеханічним управлінням, пропонує чудовий вибір швейних програм і орієнтована на користувачів, що вдосконалюються в шитті.

Ціна: 6278 грн
шт

Опис товару Швейна машинка iSew S33

Швейна машинка iSew S33, наділена електромеханічним управлінням, пропонує чудовий вибір швейних програм і орієнтована на користувачів, що вдосконалюються в шитті.
 
Машина iSew S33 виступить помічником для успішної реалізації ваших творчих планів. Шиття принесе вам задоволення, а в процесі ви відчуєте лише комфорт, тому що iSew S33 – це поєднання дизайнерських рішень та простоти управління.
 
Швейна машинка iSew S33 має класичний вертикальний човник. Вона виконує 31 швейну програму, пропонуючи швачкам хороший вибір серед робочих, оверлочних та потайних швів, безліч видів декоративних рядків для прикраси вашого проекту, атакож посилені рядки для товстих матеріалів та великий вибір еластичних трикотажних рядків. Прошиваються матеріали - тонкі, середні, щільні, надщільні.
Безперечною перевагою стане можливість плавного регулювання ширини зигзагу до 5 мм та довжини стібка до 4 мм.
 
А до відмінних рис моделі S33 від компанії iSew можна віднести - виконання напівавтоматичної петлі, автовідключення намотування шпульки, велику робочу зону шиття. Апарат дає можливість шиття подвійною голкою та зворотного ходу шиття (реверс) для закріплення рядка. Більш того, дана модель має нижній транспортер тканини - 6-сегментну зубчасту рейку.
 
Котушкотримачі та адаптердля лапки виготовлені із металу. Металевий також і внутрішній каркас високої жорсткості, що підвищує надійність та стійкість усієї конструкції, знижуючи вібрацію та шум при експлуатації. Дуже тиха робота швейної машинки iSew здійснюється завдяки особливому захисту 70 Вт двигуна.
 
Зручність та комфорт використання iSew S33 забезпечуються також світлодіодним 1 Вт підсвічуванням усієї робочої області шиття та рукавною консоллю - дуже потрібною деталлю машинки для прошивання вузьких елементів одягу.
 
Електромеханічна швейна машинка iSew S33 комплектується м'яким чохлом, який захищає поверхню корпусу від пилу, бруду та випадкових пошкоджень.

Швейна машинка iSew S33 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка iSew S33 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка iSew S33 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка iSew S33

Тип контролю Електромеханічне
Зворотна кнопка Є
Освітлення Є
Кількість швейних операцій 31
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Декоративна
Зигзаг
Оверлочна
Потайна
Пряма
Еластична для трикотажу
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка iSew S33 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка iSew S33

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iSew S33

Код товару: 45967
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208229
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →