Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Mikrotik RBLHG-5HPnD

Код товару: 146302
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mikrotik
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бездротове обладнання Mikrotik RBLHG-5HPnD

Є нова розробка компанії. Пристрій позиціонується як сучасна точка доступу, що відрізняється продуманою інженерами решітчастою антеною для променя wi-fi вузької спрямованості. Найбільш доцільно застосовувати Mikrotik LHG-HP5 там, де стоїть завдання створити вузьконаправлений промінь за допомогою гратчастого відбивача. Сильний wi-fi може передаватися на відстані до 20 км, лише за умови прямої видимості та відсутності будь-яких перешкод особливо у вигляді бетонних стін.

Ціна: 3956 грн
шт

Опис товару Mikrotik RBLHG-5HPnD

Точка доступу RB-LHG-5HPnD обладнана великою антеною діаметром 391 мм і відрізняється коефіцієнтом посилення в 24,5dBi. Робота точки доступу LHG HP5 найефективніша на частотах від 5,7 до 5,8 ГГц. Кругла форма антени спеціально була впроваджена для забезпечення однакового коефіцієнта посилення вертикальної та горизонтальної поляризації.

Радіомодуль пристрою LHG-5HPnD відрізняється максимальною вихідною потужністю 630 mW. Наприклад, порівняння у LHG-5 це значення дорівнює 300 mW. За рахунок цього точка доступу LHG-HP5 може забезпечити з'єднання на відстані до 20 км при робочому режимі за схемою точка-точка.

Mikrotik RBLHG-5HPnD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Mikrotik RBLHG-5HPnD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бездротове обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бездротове обладнання и купити Mikrotik RBLHG-5HPnD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Mikrotik RBLHG-5HPnD

Тип Wi-Fi точка
Інтерфейс підключення до локальної мережі LAN 10/100 Мбіт/с
Додатково IEEE 802.11 n, IEEE 802.11 a, IEEE 802.3x, IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с)

* Технічні характеристики Mikrotik RBLHG-5HPnD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Mikrotik RBLHG-5HPnD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mikrotik RBLHG-5HPnD

Код товару: 148204
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 147752
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →