Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Mikrotik RBDiscG-5acD

Код товару: 145867
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mikrotik
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Точки доступу wi fi Mikrotik RBDiscG-5acD

Клієнтська бездротова точка доступу 5ГГц / антена 21дБі 12 ° / потужність радіомодуля 25дБм / 802.11ac / гігабітний порт Ethernet / PoE In.

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Mikrotik RBDiscG-5acD

DISC Lite5 ac (RBDiscG-5acD) –  це покращена версія недорогої бездротової клієнтської точки доступу на 5ГГц DISC Lite5. Як запевняють інженери компанії МікроТік, у новинці вдосконалили дизайн конструкції вбудованої антени, додали гігабітний порт Ethernet та підтримку протоколу 802.11 ac для досягнення ще більшої швидкості та відстані.

Нова платформа

Але це далеко не всі зміни. Насамперед змінилася апаратна архітектура. На зміну старенькому AR9344 інженери вирішили використовувати більш сучасну платформу на базі чіпа IPQ4018. Дана SoC відкомпанії Qualcomm оснащена чотириядерним процесором із тактовою частотою 717MHz на кожне ядро. Крім того, обсяг оперативної пам'яті збільшений у четверо, і тепер становить цілих 256Мбайт, що, погодьтеся, не мало для клієнтського обладнання такого цінового рівня.

Радіомодуль вбудований у SoC працює в режимі MIMO 2x2:2, підтримує стандарт бездротового зв'язку 802.11ac та має максимальну потужність до 25дБм. Робоча частота становить від 5150 до 5875 МГц.

Антенна конструкція

Пристрій обладнано вбудованою антеною типу Short Backfire. Така конструкція має пристойний коефіцієнт посилення (21 дБі) і при цьому – дуже компактні розміри. Кут формування променя становить 12 °.

Мережа тахарчування

З зрозумілих причин, RBDiscG-5acD вже оснащена гігабітним Ethernet портом. Традиційно для пристроїв такого класу він також є єдиним джерелом живлення за допомогою технології Power over Ethernet. Діапазон підтримуваної напруги становить від 10 до 30 вольт, а максимальна споживана потужність не перевищує 7 Вт. У комплекті DISC Lite5 ac є зовнішній імпульсний блок живлення 24В 0,38А, а також гігабітний інжектор PoE.

Корпус зовні мало чим відрізняється від DISC Lite5 і є пластиковим вологозахищеним диском діаметром 265мм і товщиною всього 80мм. Кріплення обернено сумісне із системами SXT – quickMOUNT і quickMOUNT Pro, крім того, пристрій можна закріпити на щоглу або трубу за допомогою звичайногометалевого хомута, який є у стандартній комплектації. На задній стороні пристрою розташований відсік з мережевим портом та клемою заземлення, який надійно закривається кришкою.

Mikrotik RBDiscG-5acD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Mikrotik RBDiscG-5acD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Точки доступу wi fi купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Точки доступу wi fi и купити Mikrotik RBDiscG-5acD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Mikrotik RBDiscG-5acD

Тип Точка доступу
Швидкість Wi-Fi Архітектура ARM 32bit
Процесор IPQ-4018
Кількість ядер процесора 4
Частота процесора 716 МГц
Розміри радіус 265мм, висота: 80мм
Рівень ліцензії 3
Операційна система RouterOS
Оперативна пам'ять 256 Мб
Постійна пам'ять 16 Мб
Тип накопичувача FLASH
Робоча температура від -40 ° C до +70 ° C
живлення
PoE in Passive PoE
Вхідна напруга PoE in 10-30 вольт
Джерело живлення 1 (PoE-IN)
Бездротовий зв'язок
Канали для 5 ГГц 2
Бездротові стандарти для 5 ГГц 802.11a/n/ac
Коефіцієнт посилення антени для 5

* Технічні характеристики Mikrotik RBDiscG-5acD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Mikrotik RBDiscG-5acD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mikrotik RBDiscG-5acD

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →