Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Міфа Ф10 Ред

Код товару: 192915
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mifa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Міфа Ф10 Ред

Панель управління зведена всього до 3 кнопок: кнопка, яка включає та вимикає колонку, також відтворює та ставить на паузу треки, включає гучний зв'язок на колонці; кнопка зі знаком "+" відповідає за збільшення гучності, перемикання на попередній трек; кнопка зі знаком «-» відповідає за зменшення гучності та перемикання на наступний трек.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Колонка Міфа Ф10 Ред

Кишеньковий музичний центр Зручна в переміщенні, акустика розмірами 86х97х38мм може поміститися в кишені верхнього одягу або невеликої сумки. Важить вона 166г, так що її присутність невідчутна за вагою, зате значно підніме настрій улюбленою музикою. Зручне та надійне кріплення Колонка на верхній частині корпусу має кріплення у вигляді металевого карабіна, який дозволяє носити її на елементах одягу чи рюкзаку, не турбуючись про те, що ваш улюблений девайс відстебнеться та загубиться. Свобода від проводів Завдяки бездротовій технології Bluetooth 4.0 можна передавати звук і керувати пристроєм зі смартфона.

Колонка Міфа Ф10 Ред Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Міфа Ф10 Ред в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Міфа Ф10 Ред в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Міфа Ф10 Ред

Тип Акустика
Кількість каналів 1.0
Влада 3 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативна
Інтерфейси Bluetooth 4.0
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Колонка Міфа Ф10 Ред можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Міфа Ф10 Ред

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Міфа Ф10 Ред

Код товару: 306621
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286443
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 187361
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G005WT 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →