Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Міфа Ф10 Блацьк

Код товару: 192914
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mifa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Міфа Ф10 Блацьк

Часто розмір колонки говорить про те, що звук буде недостатньо гучним та насиченим. Але це було сказано не про колонки MiFa F10. Вбудований стерео чіп DSP 3D надає звуку повноту та щільність, збільшуючи коефіцієнт передачі. Аудіо підсилювач класу G покращує якість обробки звуку, підсилює його потужність і пригнічує шипіння навіть за максимальної гучності. Відчуйте новий досвід прослуховування.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Колонка Міфа Ф10 Блацьк

Музика завжди з вами Колонка виготовлена ​​з ABS полімерного матеріалу, легкого так само, як і міцного. Завдяки УФ обробці матеріалу, посилюється зносостійкість, також на поверхні не залишається подряпин. Колонка ідеально підходить для тривалих подорожей, прогулянок, занять спортом, скелелазіння, оскільки важить лише 166 г без батареї. Простий і функціональний дизайн Простий дизайн дозволяє управляти колонкою буквально із закритими очима. Опір воді IPX6 дозволяє прослуховувати музику навіть під дощем. А IP5X захисту від пилу дозволяє використовувати колонку в екстремальних умовах. Bluetooth відтворення Передача даних версії Bluetooth 4.0 більш стабільна, сумісна збагатьма моделями смартфонів, планшетів, плеєрів та інших пристроїв на платформах iOS та Android. Функція Hands Free Ви можете відповідати на дзвінки та розмовляти з друзями використовуючи колонку. Звук буде чистим і якісним, ви дуже добре чутимете співрозмовника. Довгий час роботи Можете не переживати, що заряду стовпчика не вистачить до кінця подорожі. Ємнісна літієва батарея 1200 мАг працюватиме 6-8 годин (залежить від рівня гучності), тому улюблена музика буде з вами ще дуже довго. Бездоганний стиль Акуратне виконання, гарний дизайн у поєднанні з яскравою палітрою кольорів надає колонці стильного вигляду, що робить дійсно першокласним модним аксесуаром.

Колонка Міфа Ф10 Блацьк Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Міфа Ф10 Блацьк в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Міфа Ф10 Блацьк в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Міфа Ф10 Блацьк

Тип Акустика
Кількість каналів 1.0
Влада 3 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативна
Інтерфейси Bluetooth 4.0
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка Міфа Ф10 Блацьк можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Міфа Ф10 Блацьк

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Міфа Ф10 Блацьк

Код товару: 306621
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286443
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 187361
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G005WT 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →