Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Mifa A20 black

Код товару: 176989
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mifa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи Mifa A20 black

Портативна акустична система Mifa A20, Bluetooth Speaker Black - це не лише преміальний музичний гаджет, але й незрівнянний аксесуар для того, щоб підкреслити індивідуальний стиль та спосіб життя. Незамінний гаджет для відпочинку із компанією друзів. Колір чорний. Підходить як оригінальний подарунок.

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Mifa A20 black

 Дизайн Портативна колонка MIFA A20 – це втілення простоти та елегантності. Вона є простим прямокутником із заокругленими кутами, грані при цьому залишилися прямими. Виконаний із міцного металу корпус – це найнадійніший захист від падінь та ударів, тому купити гаджет рекомендується людям, які ведуть активний спосіб життя. Розміри колонки (190 48 66мм) досить скромні, що робить пристрій ергономічним. З керуванням MIFA A20 можна легко розібратися навіть на інтуїтивному рівні, воно виконується через смартфон або за допомогою панелі управління, розміщеної на передній стінці. Купити акустику MIFA A20 можна у чорному кольорі. Портативна акустика MIFA A20 має форму 1.0, а цеозначає, що музика, що відтворюється, буде дуже високої якості. Підключитись до неї можна як за допомогою Bluetooth 4.2 (різні версії повністю сумісні та з'єднання буде стійким) або через провід (роз'єм mini-jack). Завдяки вбудованому підсилювачу баси звучать дуже добре, стандарт звуку AUX. Гучність звучання та якість звуку забезпечується динаміками з потужністю 30Вт, діапазон яких становить 50-20000Гц. Цей портативний пристрій, ціна якого дозволяє недорого замовити дійсно якісну річ, подарує господареві багато незабутніх моментів, тим більше, що музику на ній слухати можна дуже довго. Акумулятор Даний портативний гаджет можна живити як від USB кабелю, що живиться, наприклад,до повербанку, і з допомогою батареї, обсяг якої становить 4000 мАч. Це гарантія автономної безперервної експлуатації протягом 12 годин. Додаткові можливості На MIFA A20 ціна включає безліч інших можливостей. Наприклад, до її комплектації входить вбудований мікрофон, що дозволяє, не беручи телефон у руки, швидко відповісти на важливий дзвінок. Для цього потрібно просто натиснути кнопку на самій колонці.

Mifa A20 black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Mifa A20 black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити Mifa A20 black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Mifa A20 black

Формат акустики 2.0
Інтерфейси AUX, Bluetooth, USB - картки пам'яті
живлення Акумулятор
Тип Портативна
Матеріал корпусу Пластик
Вихідна потужність 30 Вт
Діапазон частот 50 Гц – 20 кГц
Розміри 190 х 48 х 66 мм

* Технічні характеристики Mifa A20 black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Mifa A20 black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mifa A20 black

Код товару: 161910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161906
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161909
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →