Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B

Код товару: 192662
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B

Тип Соло (звичайна) Тип керування Кнопкове з поворотним перемикачем Об'єм 23 л Потужність НВЧ 800 Вт Внутрішнє покриття Емаль

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B

НВЧ-піч MIDEA AM823AM9-B невеликого розміру та стильного дизайну знайде своє застосування на будь-якій кухні та ідеально впишеться в її інтер'єр. Мікрохвилі допоможуть розігріти, розморозити різні продукти за невеликий проміжок часу, який ви регулюєте. Невелика ціна разом з оптимальним набором технічних характеристик робить НВЧ-піч MIDEA ідеальним варіантом.

 
Всі функціональні кнопки мікрохвильової печі розташовуються на фронтальній її частині, що полегшує керування режимами. Встановлення часу, рівня потужності мікрохвиль, автоматичних програм зрозуміле на інтелектуальному рівні. Вам не доведеться годинами вивчати інструкцію застосування, вся необхідна та зрозуміла інформаціязнаходиться на панелі керування.
 
У НВЧ-печі MIDEA AM823AM9-B досягається максимально рівномірний розподіл мікрохвиль. Пекти всередині покрита якісною емаллю Smart Clean, яка дуже гладка і без пір, що значно полегшує чищення та догляд за нею.
 
Доповнити духову шафу в процесі приготування смачної та корисної їжі допоможе мікрохвильова Соло-піч. Завдяки автоматичним програмам управління, якими оснащена мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B, вам досить легким рухом руки вибрати необхідну програму, при цьому потужність нагріву і час приготування виставляться автоматично.

Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B

Об `єм 23 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення Окремо стоїть
Конвекція Ні
Гриль Ні
Тип керування Кнопкове з поворотним перемикачем
Дісплей Є
Програми 6 програм
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 9 шт
Інші функції Внутрішнє освітлення, Звуковий сигнал закінчення роботи, Таймер
Колір Чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч MIDEA AM823AM9-B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MIDEA AM823AM9-B

Код товару: 148397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154995
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330300
На замовлення, 1-3 дні
VEGAS VMO-6020MB 3569 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →