Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S

Код товару: 192661
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S

Тип – Гриль; Діаметр піддону – 255 мм;

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S

 Мікрохвильова піч Midea AG820CP2-S вміє не тільки швидко підігрівати їжу, а й розморожувати, і навіть готувати різноманітні страви. Вона оснащена гратами для гриля, на яких ви зможете запекти рибу або птицю з апетитною рум'яною скоринкою. Просте електронне керування дозволить миттєво освоїти всі функції, а гігієнічне емалеве покриття камери полегшить догляд за приладом.

 
Завдяки високої потужності мікрохвиль (800 Вт) будь-які продукти моментально стають гарячими не тільки зовні, але і всередині. Ви можете вибрати авторежим або встановити час самостійно. Якщо необхідно терміново розморозити м'ясо, морепродукти або овочі, покладіть їх на поворотний стіл і вкажіть зразкову вагу.а оптимальна кількість хвилин.
 
Вісім автоматичних програм допомагають приготувати супи, пюре, каші, випічку та інші кулінарні шедеври майже без вашої участі. Пристрій може працювати безперервно до 95 хвилин, що дозволяє робити в ній складні страви в два етапи.
 
Сріблястий корпус забезпечений зручними клавішами для простого налаштування та яскравим дисплеєм, на якому будуть відображатися вибрана функція та кількість часу, що залишився. Дверцята відкриваються одним натисканням кнопки. Midea AG820CP2-S оснащена блокуванням від дітей та освітленням для контролю за процесом.

Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S

Об `єм 20 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення Окремо стоїть
Конвекція Ні
Гриль Є
Тип керування електронне
Дісплей Є
Програми автоприготування / 8 програм /
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції авторозморожування
захист від дітей
Колір Чорне скло

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч MIDEA AG820CP2-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MIDEA AG820CP2-S

Код товару: 158429
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332601
На замовлення, 1-3 дні
Delfa MD 202 MB 3526 грн
Код товару: 349616
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →