Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S

Код товару: 108040
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Midea
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S

мікрохвильова піч, що окремо стоїть; Об'єм 20 л; Потужність 700 Вт; Електронне керування; Поворотні перемикачі

Ціна: 4042 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S

Елегантна мікрохвильова піч соло Midea AM720C4E-S об'ємом 20 літрів гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якої сучасної кухні. Пекти ідеально підходить для швидкого та якісного приготування свіжих та заморожених овочів та фруктів, супів, каш, макаронних виробів та рису, м'яса та риби, а також дбайливого та ефективного розморожування продуктів та розігріву готових страв. Камера печі покрита інноваційною розробкою компанії Midea - емаллю легкого очищення Smart Clean (Смарт Клин), яка складається зі спеціального жароміцного матеріалу, що не пропускає всередину жир, що запекся, і залишки їжі. Тому очищати піч можна значно швидше та легше! Модель оснащена 8 режимами автоприготування, що дозволяють вам готуватиулюблені страви, просто вибравши тип продуктів і ввівши їх вагу. Функція розморожування призначена для розморожування продуктів згідно з їхньою масою – час і рівень потужності коригуються автоматично, як тільки ви оберете категорію продукту та введете його вагу. Панель управління російською мовою та світлодіодний (LED) дисплей допоможуть швидко та легко приготувати улюблені страви! Також передбачено режим розморожування за часом. 5 рівнів потужності дозволять вибрати оптимальний режим для найбільш якісного приготування тієї чи іншої страви. Зручний тактовий тип керування, таймер на 95 хвилин зі звуковим сигналом та функція захисту від включення при відкритих дверцятах, а також захисне блокування кнопок роблятьмікрохвильову піч Midea AM720C4E-S комфортною та безпечною в експлуатації, вона заощадить ваш час та допоможе у щоденному приготуванні смачних та корисних страв для всієї родини.

Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S

Об `єм 20 л
Потужність 700 Вт
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Конвекція Немає
Гриль Немає
Тип керування Електронне
Дісплей Є
Програми Розморожування
Автоприготування
Авторозморожування
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5
Інші функції Таймер на 95 хв, підсвічування камери, звуковий сигнал, захист від дітей
Колір Сірий

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Midea AM 720 C4E-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Midea AM 720 C4E-S

Код товару: 154996
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254833
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 148625
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →