Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X

Код товару: 148625
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X

Об'єм (л): 20; Потужність (Вт): 800; Управління: поворотні перемикачі; Діаметр піддону (мм): 270; Внутрішнє покриття: емаль; гриль; розморожування; автоприготування; авторозморожування; захист від дітей; Відкриття дверей: бічне; Габарити (см): 25.7x45.1x34.3;

Ціна: 4171 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X

 Мікрохвильова піч Gorenje MO20A4X – це дизайнерське рішення, яке стане гідною прикрасою інтер'єру. Вона виконана в традиційному кольоровому рішенні нейтральної палітри, в основі якої чорний та сріблястий відтінки. Темні дверцята з оглядовим віконцем виглядають бездоганно, а також дають можливість візуально відстежувати процес готування. Дана мікрохвильова піч оснащена повним функціоналом для продуктивного приготування їжі, що робить її не тільки красивою, а й корисною.

 
Мікрохвильовка даної конфігурації відноситься до типу гриль - в таких пристроях використовується не тільки випромінювання НВЧ, що продукує мікрохвилі, але і гриль. У даній моделі нагрівальним елементомвиступає ТЕН. З їх допомогою можна здійснити обробку їжі будь-яким із доступних пристрої способів. В арсеналі пристрою такі режими роботи: розморожування, відкладений старт, швидкий старт, підтримка температури, автоприготування.
 
Камера, в якій знаходиться їжа в процесі обробки, має емальоване покриття. Його легко чистити, т.к. на цей шар складно відкладається бруд. Для того, щоб ви могли повністю бачити процеси, що відбуваються в печі, виробник оснастив її підсвічуванням. Це допоможе легко контролювати рівень готовності страви, а також полегшить чищення простору після робочої сесії.

Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X

Об `єм 20 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Гриль Є
Тип керування Кнопкове з поворотним перемикачем
Дісплей Є
Програми 10 шт
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції Внутрішнє освітлення, Звуковий сигнал закінчення роботи, Захист від дітей, Таймер
Колір Сріблястий

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч GORENJE MO 20 A4X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE MO 20 A4X

Код товару: 334380
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349615
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332197
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5028-2 4257 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →