Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS

Код товару: 334380
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Prime Technics
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS - мікрохвильова піч, що окремо стоїть, із загальним об'ємом 23 літри і механічним керуванням за допомогою поворотних перемикачів.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS - мікрохвильова піч, що окремо стоїть, із загальним об'ємом 23 літри і механічним керуванням за допомогою поворотних перемикачів.
 
Вибирайте дизайн за смаком
Мікрохвильова піч являє собою недорогий пристрій початкового рівня. Але на вигляд цього точно не скажеш. Якщо вам важливий дизайн техніки, і ви хочете, щоб ваша кухня була стильною і сучасною, то така мікрохвильова піч буде відмінним варіантом. Доступно на вибір два кольори корпусу. У чорному варіанті ви отримуєте елегантний та загадковий девайс. Сріблястий виглядає більш сучасним та легким. У будь-якому випадку, вони заслуговують на вашу увагу, так як за співвідношенням ціни іможливостей це одна з найкращих пропозицій на ринку.
 
Технічні параметри
Модель відрізняється базовим функціоналом. Але варто сказати, що з основним своїм завданням справляється вона ідеально. Потужність мікрохвиль становить 900 Вт за потужності споживання 1400 Вт. Це дозволяє нагрівати продукти швидко та ефективно. При цьому пристрій відрізняється збільшеним до 27 см діаметром поворотного столу. За рахунок цього ви можете використовувати практично будь-який посуд для нагрівання або приготування страви.
 
Зручне налаштування
Механічні регулятори мікрохвильової печі виглядають дуже гармонійно і є елементом дизайнерського оформлення корпусу. При цьому вони невтратили у зручності та інформативності. Така система управління найбільш зрозуміла та інтуїтивна. Тому з налаштуванням роботи мікрохвильової печі впорається навіть недосвідчений користувач. Перший регулятор відповідає за вибір режиму нагріву, а другий відповідає за тривалість роботи програми. Таймер розрахований на час до 30 хвилин, чого достатньо для різних завдань.

Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS

Об `єм 23 л
Потужність 900 Вт
Спосіб встановлення Отдельностоящая (соло)
Тип керування Механическое
Поворотные ручки
Програми Быстрый разогрев
Размораживание по времени
Автоматическая разморозка
Режим розморожування Есть
Кількість рівнів потужності 6
Інші функції Звуковой сигнал окончания работы
Внутреннее освещение
Таймер
Колір Серебристый
Габарити (ВхШхГ) 28.1 x 48.3 x 38.7 см
Вага, кг 13.6 кг
Тип відкриття дверцят Боковое (влево)

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч PRIME Technics PMW 23924 HS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PRIME Technics PMW 23924 HS

Код товару: 332197
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5028-2 4257 грн
Код товару: 157354
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195767
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →