Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb

Код товару: 177967
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mecool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb

Справжньою знахідкою для любителів Андроїд-ігор на великому екрані та перегляду домашнього телебачення у чудовій якості стане ТВ приставка Mecool KM9 Pro. У цій моделі розробники постаралися поєднати все, про що тільки може мріяти покупець: значну пам'ять об'ємом 4 Гб оперативної пам'яті в поєднанні з 32 Гб флеш-пам'яті, підвищену швидкість за рахунок процесора Amlogic S905X2 з чотирма ядрами та здатність працювати з TF-картками. Не забув виробник і про встановлення останньої версії операційної системи - ті, хто вирішить купити Mecool KM9 Pro, отримають у розпорядження пристрій на Андроїді версії 8.1, а серед доступних форматів відео будуть окрім стандартного комплекту 3д і Full HD. Додаткову привабливість моделі, як свідчать відгуки про Mecool KM9 Pro, забезпечують простота керування та наявність спеціальної кнопки скидання параметрів усередині AV-порту.

Ціна: 3784 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb

Приставка Mecool KM9 Pro 4 32 змогла підкорити серця вимогливих споживачів завдяки: можливості завантаження та інсталяції останніх версій ігор Плей Маркета; підтримці відео-прискорювачем сучасних кодеків та синхронізації з утилітами для створення тривимірної картинки; високоефективну систему охолодження з численними дифузорами та окремим радіатором охолодження, за рахунок яких температурні показники при активній експлуатації не виходять за рамки +68 градусів Цельсія; високошвидкісний бездротовий інтернет-зв'язок; наявності не тільки порту USB-2, а й USB-3, а також LAN-входу та слотів для карток пам'яті; адаптації сервісів Google під параметри телевізійного екрану. На власному досвіді оцінитипереваги Mecool KM9 Pro мають шанс у кожного замовника нашого перевіреного магазину, де на кожен виріб видається офіційна гарантія якості. Прошивка Андроїд KM9 Pro Щоб при використанні Mecool KM9 Pro не виникало проблем з ПЗ, які були в KM 3 та інших модифікаціях, необхідна хороша прошивка. У нашому магазині представлені ТБ бокси з перевіреним заводським софтом, що унеможливлює самостійно здійснювати оновлення. Це величезний плюс, адже так ви не ризикуєте тимчасовим чи остаточним блокуванням девайсу.

DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb

Тип пристрою Медіаплеєр
Максимальна роздільна здатність 3840х2160 (ЧК)
Вхід і виходи Інтерфейси: USB-2
USB-3
LAN
Кількість USB: 2 шт.
Відеовиходи: HDMI, A/V (композитний)
Аудіовиходи: Цифровий оптичний
Мережеві можливості Wi-Fi, Bluetooth
Наявність дисплея Ні
Жорсткий диск Вбудована пам'ять: 32 Гб
Тип вбудованої пам'яті: eMMC
Оперативна пам'ять: 4 Гб
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр MECOOL KM9 PRO 4/32Gb

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MECOOL KM9 PRO 4/32Gb

Код товару: 99827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219552
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295750
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →