Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb

Код товару: 177968
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: H96
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb

H96 MAX суттєво виділяється серед інших представників цієї цінової категорії за рахунок унікального, стильного дизайну.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb

Крім оформлення корпусу, у приставці є якісне апаратне забезпечення, варто виділити той факт, що є кілька комплектацій ОЗУ і ПЗУ, так що ви зможете підібрати оптимальне рішення для своїх цілей. Процесор Rockchip RK3318 є досить непоганим рішенням, незважаючи на невелику вартість, демонструє непогані показники продуктивності. Він здатний позмагатися з популярнішими аналогами від Amlogic, але тільки за умови якісного охолодження. Творці даного телебачення боксу, розуміли, що, вибираючи Rockchip необхідно приділити належну увагу дифузорам, тому ви знайдете їх у достатній кількості на нижній грані боксу. Як операційна системавстановлена ​​Android версії 9.0. Це великий плюс, тому що смарт тв приставка залишатиметься актуальною більш тривалий час. Комплектація та особливості H96 Max Дизайн справді якісний, є футуристичні мотиви, на верхній грані ви знайдете назву приставки, а також градієнтні лінії. Виглядає приставка справді вражаюча, користувачів також радує наявність невеликого дисплея, на якому відображається актуальна інформація про ті чи інші підключення. Комплектація пристрою – стандартна, можна відзначити лише пульт, у якому підтримується технологія Air Mouse. Стильно пульт чудово гармонує з основною приставкою, так як у нього є кнопки фіолетового кольору.З переваг даної приставки також необхідно виділити якісні моделі бездротового зв'язку, а саме Bluetooth та дводіапазонний Wifi. У вас не буде проблем із підключенням приставки, так як вона чудово працює зі старими телевізорами за допомогою аналогового AV підключення, а також з новими, HDMI портом. Порт USB 3.0, дозволяє вам швидше здійснювати передачу даних на накопичувачі, а також читання інформації з флешки. Висновки Загалом приставка є чудовим рішенням, якщо ви хочете отримати продуктивний пристрій зі стильним дизайном за мінімальну кількість коштів.

DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb

Тип пристрою HD медіаплеєри
Максимальна роздільна здатність ЧК Ультра ХД (3840х2160)
Мережеві можливості AirPlay
Bluetooth
DLNA
Ethernet
Miracast
Wi-Fi
Наявність дисплея Ні
Розміри 100x100x18
вага, кг 0,1
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр H96 MAX 2/16Gb

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на H96 MAX 2/16Gb

Код товару: 302715
На замовлення, 1-3 дні
OzoneHD Nexo 1806 грн
Код товару: 292564
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302079
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →