Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині

Код товару: 318651
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні килимки Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині

Матеріал: етиленвінілацетат (EVA); Довжина: 1 м; Ширина: 1 м; Товщина: 3 см; Вага: 2,8 кг

Ціна: 868 грн
шт

Опис товару Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині

Мат для єдиноборств SP-Sport призначений для облаштування тренувальних зон у студіях бойових мистецтв, додзе та спортзалах. Його основні переваги – невелика вага та простота монтажу.

На торцях мата розташовані з'єднання типу «ластівчин хвіст». Вони прості у використанні і з їх допомогою можна з'єднати кілька матів, обладнавши тренувальну зону будь-якої площі. Для захисту від пошкоджень і на той випадок, якщо мат використовуватиметься окремо, він поставляється із закритими кріпленнями.
Для виготовлення мату використовується етиленвінілацетат підвищеної густини. Міцний, пружний і навіть трохи жорсткий, він чудово поглинає удари, тим самим роблячи падіння безпечними. наповерхню мата нанесено текстурний малюнок, за рахунок чого знижується ризик послизнутися.
Кожна сторона мату має свій колір, що дозволяє при необхідності розділити тренувальну зону на сегменти. У всьому іншому мат абсолютно однаковий з обох боків, тобто якщо

Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні килимки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні килимки и купити Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині

Тип Мати
Розмір 100х100х30 см
Забарвлення Червоний синій
Матеріал Етиленвінілацетат
Призначення Для занять єдиноборствами

* Технічні характеристики Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Мат для єдиноборств (будо-мат, мат татамі, мат пазл, мат даянг) Zelart SP-Sport C-1962 червоний-сині

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →