Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver

Код товару: 176539
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver

Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 – виріб має пару валиків зі структурною поверхнею. З їхньою допомогою можна робити чудовий точковий масаж, розслабляти навіть дрібні м'язи рук, ніг, шиї, а також масажувати стопи.

Ціна: 288 грн
шт

Опис товару Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver

 Призначення

Масажер відмінно підійде для впливу на активні акупунктурні точки тіла. Завдяки йому покращується кровообіг та секреторна функція, налагоджуються обмінні процеси. А це, у свою чергу, відмінно позначається на зовнішньому вигляді та еластичності шкіри. А ще масажер знімає напругу з м'язів, допомагає зруйнувати жировий прошарок, зменшуючи прояви целюліту, наприклад. Він підходить чоловікам та жінкам. Бонус цієї моделі – ручка, за допомогою якої тримати масажер особливо зручно, що дозволяє опрацьовувати всі частини тіла.
 
Опис
Масажер складається з ручки та прикріплених до неї рухомих масажних елементів. Поверхня останніх фактурна, аотже, вони діють максимально ефективно. Виріб виконаний із спеціального ABS пластику – сучасного удароміцного матеріалу, який не токсичний, не страждає при обробці лужними засобами, кислотою, олією чи вологою. Він добре чиститься, довго служить – не стирається та не деформується, зберігає сріблястий колір.
 
Використання
Масуйте чисту суху шкіру. Водіть приладом з натиском, але не доводьте до сильних почервоніння та больових відчуттів. Напрямок масажних рухів може бути поперечним та поздовжнім. При масажі спини намагайтеся не потрапляти на хребетний стовп, а масажувати м'язи вздовж нього, благо конструкція дозволяє робити це безскладніше.
 
Переваги:
 
Зручна ручка.
У масажних елементів рифлена поверхня, що робить масаж ефективнішим.
ABS пластик, з якого виготовлений тренажер, нетоксичний, легко миється, довго служить.

Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver

Тип Масажер роликовий
Забарвлення Silver
Матеріал ABS пластик
додаткові характеристики Особливості: 2 масажні ролики
Призначення: самомасаж спини, шиї, рук та ніг
Розміри упаковки Розмір: 15х12х4 см.

* Технічні характеристики Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Масажер роликовий SP-Planeta Massager XC-208 Silver

Код товару: 176539
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198514
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198515
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →