Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Marshall Stanmore II Black

Код товару: 235843
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Marshall
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Marshall Stanmore II Black

БЕЗПРОВІДНІ ТЕХНОЛОГІЇ З BLUETOOTH 5.0. Технологія Bluetooth 5.0 із Qualcomm® aptX™ забезпечує чудове звучання при бездротовому підключенні в радіусі до 10 метрів (30 футів). Як джерело звуку можна використовувати смартфон, планшет або комп'ютер із підтримкою Bluetooth.

Ціна: 15136 грн
шт

Опис товару Колонка Marshall Stanmore II Black

    Акустична система Marshall Stanmore II Black: Частотний діапазон: 45-20000 Гц / Потужність: 80 Вт / Підключення: Bluetooth, дротове / Розміри: 350x185x185 мм.
Marshall Stanmore II - звукова система, вироблена відомою англійською компанією, яка йде в ногу з часом. Бренд Marshall розвивається і представляє не лише знамените гітарне обладнання, а й лінійку висококласної портативної акустики та навушників. Колонка Stanmore II створена для тих, хто, насолоджуючись улюбленою музикою, цінує гарний звук найвищої якості. Важлива роль приділяється дизайну акустики Marshall. Кожна деталь, кожен елемент оздоблення говорить про належність пристрою до вінтажного класу. І зовні нагадує старовиннерадіо. Дерев'яний корпус, обтягнутий вінілом, виглядає модно та зухвало. Позолочені металеві деталі та золотий логотип надають системі витонченості. Розташована на передній частині динаміка латунна платівка, з написом 1962, кивок до спадщини бренду і 50-річної гучності. На панелі встановлені три регулятори, що обертаються, і тумблер включення і вимикання. У колонці Marshall Stanmore II доступні два аудіовходи (3,5 мм і RCA), Ви зможете підключити навіть старий дідусь плеєр. Також для практичності є Bluetooth 5.0 і Qualcomm aptX, за допомогою яких можна відтворювати музику з чудовим стереозвуком, не використовуючи дроти. Marshall Speaker Stanmore II оснащена двома динаміками потужністю 15 Вт та сабвуфером з підсилювачем 50 Вт.Частотний діапазон 50-20 000 Гц. Розміри приладу 35х18, 5х18, 5 см. Вага 5,1 кг. При своїй портативності, коли потрібно, стовпчик видає потік гучного, насиченого енергією звуку. Її багатофункціональність дозволяє поринути у музику вдома або насолоджуватися улюбленими піснями в автомобілі.

Колонка Marshall Stanmore II Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Marshall Stanmore II Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Marshall Stanmore II Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Marshall Stanmore II Black

Тип Портативні колонки
Кількість каналів 2.1
Влада 30 Вт
З'єднання Bluetooth: 5
З'єднувачі RCA: є
mini Jack 3,5 mm: є
Підсилювач Вбудований
Матеріал стовпців Алюміній, вініл, пластик.
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка Marshall Stanmore II Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Marshall Stanmore II Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Marshall Stanmore II Black

Код товару: 367993
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286958
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346923
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →