Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Marshall Kilburn II Indigo

Код товару: 235842
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Marshall
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Marshall Kilburn II Indigo

Акустична система Marshall Portable Speaker Kilburn II Indigo. Є неймовірно оригінальною, виконаною в стилі традиційних гітарних підсилювачів, бездротовою акустичною системою для гаджетів, звучання якої дуже насичене і динамічне, створює ефект присутності на справжньому, живому концерті.

Ціна: 14448 грн
шт

Опис товару Колонка Marshall Kilburn II Indigo

   Акустична система Marshall Portable Speaker Kilburn II Indigo / Звук: 2.0 / Потужність: 36 Вт / Діапазон: 52-20000 Гц /  Підключення: Bluetooth, дротове / Розміри: 243x162 Вт/м: 100,4 / Фазоінвертор: у колонках / Діаметр НЧ дифузора, дюйм: 4.
    Marshall Kilburn II Black Kilburn II важить всього 2,5 кг і пропонує понад 20 годин портативного відтворення без підзарядки.
Її компактний розмір і натхненний гітарою ремінь для перенесення роблять її ідеальною для вас. Ви можете відстежувати час автономної роботи динаміка за допомогою візуального індикатора батареї, розташованого на верхній панелі динаміка. Ця колонка пропонує більше різноспрямованого звуку, який занурить васу вашу улюблену музику, у приміщенні чи на вулиці. За можливості в 36 Вт, її яскраво виражений і виразний звук розширює межі колонок такого розміру. Kilburn II оснащений технологією Bluetooth 5.0 aptX для бездротового відтворення музики. Відтворення музики з будь-якого пристрою Bluetooth на відстані до 10 колонок надасть вам повну свободу.
Верхня панель Kilburn II оснащена аналоговими регуляторами басів, високих частот і гучності, що дозволяє вам точно налаштувати бажаний звук.
    Kilburn II має можливості швидкої зарядки, 20 хвилин зарядки забезпечить 3 години портативного відтворення, 
а час повного заряду батареї колонки - 2,5години.

 

Колонка Marshall Kilburn II Indigo Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Marshall Kilburn II Indigo в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Marshall Kilburn II Indigo в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Marshall Kilburn II Indigo

Тип Портативні колонки
Кількість каналів 2.1
Влада 36 Вт
З'єднання Bluetooth 5.0
З'єднувачі mini Jack 3,5 mm: х1
Підсилювач Вбудований
Матеріал стовпців Алюміній, вініл, пластик
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка Marshall Kilburn II Indigo можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Marshall Kilburn II Indigo

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Marshall Kilburn II Indigo

Код товару: 367993
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286958
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346923
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →