Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Makita GA 5021

Код товару: 24560
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Makita GA 5021

кутова, 1450Вт, 10000об/хв, шпиндель M14, диск 125мм, 2.5кг

Ціна: 7224 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Makita GA 5021

Якщо Ви регулярно використовуєте кутошліфувальну машину, то Вам потрібен інструмент з високою потужністю і продуктивністю. Рекомендуємо звернути увагу на модель Makita GA5021C. Технічні можливості кутошліфувальної машини Makita GA5021C повністю відповідають потребам будь-якого професійного користувача, якому для роботи необхідний потужний інструмент для різання та шліфування. Кутова шліфувальна машина Makita GA5021C чудово підходить для вирішення всіх видів повсякденних завдань професіоналів, включаючи різання, шліфування, полірування та деякі інші роботи, що робить цю кутову шліфувальну машину по-справжньому універсальним інструментом. По суті, потужнашліфувальна машина Makita GA5021C є тією ж моделлю, що і Makita GA5021, але з великою кількістю додаткових функцій. Кутошліфувальна машина Makita GA5021C оснащена системою плавного пуску для акуратного початку робіт, функцією підтримки стабільної швидкості при стрибках навантаження, обмежувачем струму, захистом від повторного включення та світлодіодним індикатором. Крім того, кутова шліфувальна машина Makita GA5021C оснащена інноваційною системою Super Joint System (SJS), розробленою фахівцями компанії Makita. Ця система має на увазі використання пружинного механізму, який допомагає запобігати пошкодженню редуктора і двигуна при заклинюванні кола.особливостей кутошліфувальної машини Makita GA5021C варто відзначити форму рукоятки та використання перемикача. Кутошліфувальна машина Makita GA5021C оснащена зручною задньою рукояткою, форма якої нагадує рукоятки шліфувальних машин, розрахованих на більший діаметр кола, а приведення машини в робочий режим здійснюється в два торкання. Спочатку потрібно перемістити перемикач вперед, а потім вгору. Крім того, кутова шліфувальна машина Makita GA5021C має зовнішній доступ до вугільних щіток, який дозволяє користувачу легко та швидко перевіряти стан вугільних щіток та при необхідності замінювати їх. Модель Makita GA5021C створена спеціально для застосування у професійнійсфері та тривалого використання при виконанні відрізних та шліфувальних робіт, а також для полірування при використанні спеціальної насадки.
 

Шліфмашина Makita GA 5021 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Makita GA 5021 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Makita GA 5021 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Makita GA 5021

Тип кутова
споживана потужність 1450Вт
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 10000об/хв
додаткові характеристики н.д.
Обладнання н.д.
Розміри н.д.
Вага 2.5кг

* Технічні характеристики Шліфмашина Makita GA 5021 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Makita GA 5021

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita GA 5021

Код товару: 134608
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157171
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →