Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Makita DML815 LXT

Код товару: 278616
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Makita DML815 LXT

Акумуляторний ліхтар Makita DML815 з технологією захисту від пилу та вологи. При недостатньому освітленні приміщень або важкодоступних місць, а також за відсутності електрифікації робочих об'єктів, потрібен надійний інструмент.

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Ліхтар Makita DML815 LXT

 Ліхтар Makita 18V LXT (DML815) забезпечує яскраве освітлення, універсальність і зручність. Ліхтар із високою яскравістю 4 L.E.D. забезпечує світловий потік 160 люменів. літій-іонний акумулятор Makita 18V LXT, що швидко заряджається, забезпечує до 23 годин безперервного освітлення на одній зарядці (при використанні акумулятора 18V LXT Lithium-Ion 5,0Ah, продається окремо).

 
12-позиційна алюмінієва поворотна головка забезпечує додаткову універсальність, а міцна конструкція розрахована на умови роботи на будмайданчику. Металевий гак для підвішування забезпечує додаткову зручність. Ліхтар має тонкий, компактний дизайн довжиною 10-3/4 дюйми і важить всього 1,95 кг. (з батареєю 18V LXT, продається окремо).
 
Він є частиною системи 18V LXT компанії Makita, що розширюється, найбільшої в світі системи акумуляторних інструментів, що працюють від 18-вольтових літій-іонних батарей. Літій-іонні акумулятори Makita 18V LXT та

Ліхтар Makita DML815 LXT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Makita DML815 LXT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Makita DML815 LXT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Makita DML815 LXT

Елементи харчування Акумулятор
Оголошений час роботи до 54 годин
Безпека Захист від пилу та вологи
Матеріал корпусу Пластик
Методи зарядки Акумулятор та зарядний пристрій
Вага 1,95 кг

* Технічні характеристики Ліхтар Makita DML815 LXT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Makita DML815 LXT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita DML815 LXT

Код товару: 370617
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370770
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360406
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →