Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R)

Код товару: 317311
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Maglite
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R)

Ліхтарі Maglite також можна використовувати для дачі чи будинку, великий вибір моделей з різною вагою та яскравістю дозволить підібрати оптимальний варіант для будь-яких завдань.

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R)

 Навіть якщо ви ніколи не чули про легендарні ліхтарі Maglite, то напевно їх бачили. Практично у кожному голлівудському фільмі, в якому є поліцейський із ліхтарем, це ліхтар Maglite. З 1955 року Maglite виробляє ліхтарі найвищої якості, серед достоїнств яких можна назвати: ударостійкий корпус, стійкий до корозії; продуману систему фокусування променя; водонепроникність та стабільність у роботі.

 
Ліхтарі Maglite також можна використовувати для дачі або будинку, великий вибір моделей з різною вагою та яскравістю дозволить підібрати оптимальний варіант для будь-яких завдань.
 
Ефективність застосування високих технологій при виробництві світлотехнічного обладнання легкопродемонструвати на ліхтарях виробництва Maglite Сьогодні ця торгова марка налічує десятки років популярності серед найвибагливіших цінителів якісних освітлювальних приладів.
 
Непереборне бажання купити ліхтар Maglite 4D виникає, коли бачиш його наживо на вітрині. Щось магічне є не тільки в назві цього пристрою, а й у його контурах.
 
У цьому легко переконуєшся, коли береш цей ручний тактичний ліхтар до рук і вмикаєш у темряві. Моментально стають доступними для огляду затишні куточки знеструмлених приміщень, запилені і незатишні. Навіть на відстані в 265 м модель ліхтаря «дає» яскравість криптонової лампи,посилену грамотно розрахованим світловідбивачем, достатню для пошукових чи рятувальних робіт у цехах занедбаних заводів, при пожежах на меблевих виробництвах тощо.
 
Незважаючи на «заточене» під вирішення спеціальних завдань конструктивне виконання, цей ліхтар знайде ефективне застосування і в побуті.

Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R)

Огляд Ручний
Елементи харчування Д
Оголошений час роботи 78 год (у мінімальному режимі)
Безпека вологонепроникний, ударостійкий
Матеріал корпусу Метал
Вага 1043 р

* Технічні характеристики Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Maglite 4D у блістері (червоний) (S4D036R)

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →