Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R)

Код товару: 265086
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Maglite
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R)

Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R) має яскравість у 131 люмен - на практиці промінь світла від ліхтарика з таким показником схожий на роботу ксенонової лампи у фарі автомобіля. А дальність, на яку цей промінь «добиває» – 364 м.

Ціна: 645 грн
шт

Опис товару Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R)

Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R) має яскравість у 131 люмен - на практиці промінь світла від ліхтарика з таким показником схожий на роботу ксенонової лампи у фарі автомобіля. А дальність, на яку цей промінь «добиває» - 364 м.
 
Ліхтар Maglite із зазначеною вагою і за таких параметрів роботи комплекту лампочки, світловідбивача, плавного регулювання діаметра світлового променя головної частини пристрою можна не тільки використовувати в характерній йому «тактичній» манері, а й у побуті.
 
Крім якості складання, особливо цінуються яскравість джерела світла і дальність світлового потоку (променя). Відтінок свічення приємний оку у будь-який час ночі, а також у знеструмлених приміщеннях.Розсіяне світло дозволяє легко помітити найдрібніші деталі обстановки чи рух. Сфокусований вузький промінь здатний висвітлити об'єкт на віддаленій відстані.
 
Навіть якщо ви ніколи не чули про легендарні ліхтарі Maglite, то напевно їх бачили. Практично у кожному голлівудському фільмі, в якому є поліцейський із ліхтарем. З 1955 року Maglite виробляє ліхтарі найвищої якості, серед переваг яких можна сміливо назвати: ударостійкий корпус стійкий до корозії, продуману систему фокусування променя, водонепроникність та стабільність у роботі.
 
Ліхтарі Maglite також можна використовувати для дачі або будинку. Великий вибір моделей з різною вагою та яскравістю дозволитьпідібрати оптимальний варіант для будь-яких завдань.
 
Ефективність застосування високих технологій у виробництві світлотехнічного обладнання легко продемонструвати на ліхтарях виробництва Maglite. Сьогодні ця торгова марка налічує десятки років популярності серед найвибагливіших цінителів якісних освітлювальних приладів.

Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R)

Огляд Ліхтар ручний
Елементи харчування Д
Оголошений час роботи 78 годин
Безпека Вологонепроникний
Ударостійкий
Клас захисту: IPX4 (захист від бризок)
Матеріал корпусу Метал (алюміній)
Методи зарядки Батарейки
Розміри Довжина: 313 мм
Ширина: 57 мм
Вага 856 г

* Технічні характеристики Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Maglite 3D у картонній коробці (S3D105R)

Код товару: 371397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 371398
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 371529
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →