Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Magio МG-721

Код товару: 145310
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Magio
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Magio МG-721

Ціна: 903 грн
шт

Опис товару Плойка Magio МG-721

Випрямляч для волосся Magio МG-721– праска для вирівнювання волосся, яку, при належному підході, також можна використовувати і для накруток. Він має продуманий корпус, який відрізняється від багатьох інших моделей ще стильним зовнішнім виглядом. Техніка виконана у яскравому фіолетовому відтінку з чорними деталями, що створює чудову гармонію кольорової гами.
 
Пластини техніки виготовлені таким чином, що на них є двошарове керамічне покриття. За рахунок нього розігрів відбувається дуже швидко, а тепло рівномірно розподіляється по нагрівальному елементу. Для волосся це підходить якнайкраще, т.к. вони не отримують надмірну дію температури. У результаті – ви отримуєтеякісне вирівнювання кожного пасма без втрати вологи.
 
Технологія плаваючих пластин. Ще одна особливість прасування полягає в рухомих пластинах. Ця технологія передбачає кріплення елементів, що нагріваються на амортизаторах, які дозволяють пластинам здійснювати невеликі переміщення. Стайлер легко вирівнює пасма, т.к. вам не потрібно сильно притискати його сторони одна до одної. Незалежно від того, якої товщини було взято пасмо – пластини рівно притиснуться та оброблять її.

Плойка Magio МG-721 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Magio МG-721 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Magio МG-721 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Magio МG-721

* Технічні характеристики Плойка Magio МG-721 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Magio МG-721

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Magio МG-721

Код товару: 310917
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 72860
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RHC460-C 946 грн
Код товару: 81876
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →