Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Rotex RHC460-C

Код товару: 72860
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Rotex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Rotex RHC460-C

Тип: Побутовий; Потужність: 35 Вт; Кількість температурних режимів: 1; Розмір пластин: 32 мм; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Опції: Захист від перегріву;

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Плойка Rotex RHC460-C

 Коли душа бажає змін та свята, а Ви – чарівна дівчина, то перше, що спадає на думку – зробити нову стрижку чи укладання. У цій справі без плойки не обійтися! Прилад для укладання волосся Rotex RHC460-C стане чудовим помічником для всіх дівчат, які люблять змінювати образ. Цей чудовий інструмент стане корисним для створення об'ємних кучерів або гладких локонів. Ідеальний для створення стильних гладких зачісок чи романтичних недбалих завитків. Купивши плойку Rotex RHC460-C, ви купуєте справжню якість та яскраві образи на кожен день!

Основні характеристики
Плойка має діаметр 32 мм і безпечне керамічне покриття, яке рівномірно прогрівається, не травмує іне сушить волосся. Індикатор нагрівання подасть сигнал про готовність інструменту до роботи, а невелика підставка служить для безпеки приладу під час нагрівання та охолодження плойки. Холодний наконечник захищає пальці від опіку під час користування плойкою. Rotex RHC460-C допоможе без зайвих зусиль зробити ваш образ привабливішим та жіночнішим з кожним локоном!

Плойка Rotex RHC460-C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Rotex RHC460-C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Rotex RHC460-C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Rotex RHC460-C

Тип плойка/щипці
Максимальна температура нагріву 180 С
Кількість режимів 1
Потужність 35 Вт
Керамічне покриття насадок є
Матеріал покриття Термоізольований наконечник
Шнур повертається на 360 °
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 32 мм
Час нагріву 30 сек
Захисний замок є
Автоматичне вимикання є

* Технічні характеристики Плойка Rotex RHC460-C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Rotex RHC460-C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Rotex RHC460-C

Код товару: 310829
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 11211
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 11212
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →