Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Magio MG-134 Black

Код товару: 242685
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Magio
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Magio MG-134 Black

Праска Magio MG-134 Black допоможе Вам впоратися з прасуванням білизни в найстисліші терміни. Виконаний в ергономічному ультрамодному дизайні, який сприяє якісній роботі та мінімальним затратам зусиль.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Праска Magio MG-134 Black

Праска Magio MG-134 Black допоможе Вам впоратися з прасуванням білизни в найстисліші терміни. До того ж він виконаний в ергономічному ультрамодному дизайні, що сприяє якісній роботі та мінімальним витратам зусиль з боку користувача.
 
Для економії електроенергії, а також для досягнення високої потужності у прасці використовується нагрівальний елемент, потужність якого становить 2400 Вт. Така потужність дозволяє досягти бездоганних результатів у прасуванні. Крім цього у праску інтегрований резервуар для води на 320 мілілітрів, що дозволяє максимально довго працювати праскою без додаткового переривання робочого процесу для дозаливки води.
 
Завдяки новітнімтехнологіям та ергономіці дизайну праска моделі Magio MG-134 відрізняється від інших моделей керамічним покриттям підошви, що гарантує однаково прогріте полотно. Також передбачено систему автовідключення для гарантії безпеки користувача та довгостроковості продукту. Таке виконання допомогло значно розширити функціональний ряд праски, в який входить функція "антинакіп", "антикапля", "паровий удар", "спрей" і функція вертикального відпарювання. Також заводом-виробником передбачена функція самоочищення.
 
Купити Magio MG-134 Black ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Праска Magio MG-134 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Magio MG-134 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Magio MG-134 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Magio MG-134 Black

Потужність 2400 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари Є
Паровий удар Є
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 320 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Вертикальна пара Є
Вага 1.41 кг

* Технічні характеристики Праска Magio MG-134 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Magio MG-134 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Magio MG-134 Black

Код товару: 311653
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227341
На замовлення, 1-3 дні
Zelmer ZIR 1505 1462 грн
Код товару: 162100
На замовлення, 1-3 дні
SMART SL-2033 1462 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →