Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Astor SG 2070

Код товару: 242631
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Astor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Astor SG 2070

Праска Astor SG 2070 – модель від українського бренду. Керамічне покриття на підошві забезпечує легке ковзання по тканині.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Праска Astor SG 2070

Праска Astor SG 2070
 
Доступна праска
У господарстві обійтися без праски дуже складно. Є великі дорогі прасування, але навряд чи комусь захочеться мати вдома громіздкий пристрій, якщо не збираєтеся використовувати його на регулярній основі. Що стосується дорогих моделей від відомих брендів, вони, безперечно, виправдовують свою ціну. Але тільки якщо ви користуватиметеся їхньою функціональністю в повному обсязі. Для більшості домашніх завдань можливостей навіть доступної праски буде достатньо. Модель Astor SG 2070 від українського бренду стане чудовим варіантом.
 
Сучасний дизайн
Зовнішній вигляд праски Astor SG 2070 цілком на рівні. Червоний корпус із білими елементами освіжитьінтер'єр. Та й у роботі користуватися таким приладом буде приємно. Класична форма із закритою рукояткою дозволяє легко утримувати праску в руці. Кріплення кабелю живлення із шарнірним елементом продовжить термін його служби. А зручний отвір для затоки води прикритий спеціальною кришкою. Так звідти не витікатиме вода, та й зайвий пил усередину не потрапить.
 
Швидкість прасування
Потужність праски Astor SG 2070 складає 2800 Вт. Це найвищий показник для домашніх систем. Щоб ви не мали проблем з контролем потужності, під рукою знаходиться поворотний регулятор температури. Ви також можете керуватися підказками в інструкції, щоб правильно вибрати нагрівання для різних типівтканин.
 
Керамічна підошва
Легке ковзання забезпечує керамічне покриття на підошві Astor SG 2070. Велика кількість отворів для подачі пари допоможе швидко впоратися зі складними складками. Висока витрата пари говорить про велику продуктивність роботи системи. Силу пари можна також регулювати, що допоможе гнучко адаптуватися до різних завдань.
 
Купити праску Astor SG 2070 ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Праска Astor SG 2070 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Astor SG 2070 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Astor SG 2070 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Astor SG 2070

Потужність 2800 Ат
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари Є
Паровий удар Є
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 420 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.8 м
Вага 1.25 кг

* Технічні характеристики Праска Astor SG 2070 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Astor SG 2070

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Astor SG 2070

Код товару: 311649
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209375
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm EI9518C 1591 грн
Код товару: 302429
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN SI 1080 VI 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →