Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111)

Код товару: 324544
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Mactronic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111)

Джерело світла: 1 світлодіод високої потужності (холодний білий)
2 x SMD LED (зелений/червоний)
Живлення: 1 х АА (включно)
Максимальна потужність: 215 лм

Ціна: 1892 грн
шт

Опис товару Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111)

 Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111) - це дуже компактний ліхтар налобний, який гарантовано стане постійним вибором для вашого спорядження EDC. Модель живиться від однієї батареї АА і була розроблена, щоб надати своїм користувачам повну незалежність та максимальну мобільність. Навіть із встановленим акумулятором Tundra важить лише 73 грами. Незважаючи на це, ліхтарик виділяє біле світло з потужністю 215 люменів і може працювати безперервно до 3 годин. Щоб задовольнити потреби любителів бушкрафту, виживання, туризму та військових ентузіастів, Tundra також має 2 кольорові світлодіоди – червоний та зелений.

 
Світлодіоди генерують розсіяний промінь, який важче побачити очималюдину або тварину, але дуже корисний при заповненні світлом ближнього поля. Варіанти освітлення не мають певних режимів роботи, а дають користувачеві можливість вільно вибирати потрібну інтенсивність за допомогою вбудованої безступінчастої системи регулювання. Це гарантує, що промінь завжди буде оптимальним, а термін служби акумулятора продовжено. Tundra запам'ятовує останній використаний режим освітлення і завжди готовий допомогти користувачеві у будь-якій надзвичайній ситуації. Ліхтарик оснащений електронним блокуванням для запобігання випадковому включенню та економії заряду батареї. Tundra поставляється із затискачем для бейсболки, щоб прикріпити її до краю кепки.

Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111)

Огляд Налобний
Елементи харчування АА
Оголошений час роботи 76 год
Безпека IPX-4
Розміри 60 x 38 x 30
Вага 73 г

* Технічні характеристики Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mactronic Tundra (215 Lm) Cool White/Red/Green LED (THL0111)

Код товару: 327754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306372
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →