Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545

Код товару: 213863
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mächtz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545

Бензинова пилка оснащена надійним одноциліндровим двотактним двигуном з повітряним охолодженням потужністю 3,5 кВт та робочим об'ємом циліндра 58см3. Такий високопотужний двигун забезпечує високу продуктивність під час роботи зі стовбурами дерев великих діаметрів.

Ціна: 4257 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545

Двотактний двигун відмінно витримує тривалі навантаження. Можна працювати по кілька годин на день, не турбуючись про знос і перевантаження двигуна. Бензопили з двотактним двигуном дуже легкі та маневрені. Під час роботи вони плавніше змінюють крутний момент, мають рівномірний хід і швидко реагують на клавішу газу. Крім того, такі пилки легко обслуговуються та ремонтуються у разі потреби. Пильна гарнітура (шина та ланцюг) розміром 45 см є універсальним рішенням для пилок середнього та професійного сегменту. Універсальні параметри ланцюга (крок 0,325 дюймів, 72 ланки, товщина хвостовика напрямної ланки 1,5 мм) полегшать пошук та заміну, коли це буде потрібно. Невелика вагабензопили, всього 6,7 кг, дозволить тривалий час використовувати пилку, без відчуттів перевтоми та дискомфорту. Зручність і комфорт роботи Система «Легкий запуск» забезпечує простий і плавний запуск двигуна без необхідності застосування зайвих зусиль. Система значно спрощує запуск бензопили в будь-яких погодних умовах. Для полегшення запуску бензопила обладнана праймером – ручним насосом попереднього підкачування паливної суміші у карбюратор (перед запуском). Інерційне гальмо ланцюга подвійної дії моментально зупиняє пильний ланцюг у разі зворотного удару, тим самим захищаючи оператора від травм. Зручне керування та ергономічна, нековзна передня рукояткабензопили гарантує зручне захоплення і повний контроль над операціями. Антивібраційна система мінімізує вплив вібрації під час роботи бензопили на організм користувача.

Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545

Тип Бензопила
Влада 3500 ВТ
Об'єм циліндра 58 см3
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0,26
додаткові характеристики Немає даних
Вага 5.5 кг

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Mächtz MCG-3545

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mächtz MCG-3545

Код товару: 339835
На замовлення, 1-3 дні
GTM CS16/2000TH 4300 грн
Код товару: 231208
На замовлення, 1-3 дні
Vitals EKZ 2240m 4343 грн
Код товару: 174153
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →