Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr SBSes 8483

Код товару: 167050
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr SBSes 8483

Холодильник з морозильною камерою • окремостоящий • А++ • холодильна камера: 562 л • морозильна камера: 126 л • розморожування морозильної камери: No Frost

Ціна: 204207 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr SBSes 8483

Зона свіжості BioFresh
Зберігайте продукти свіжими до трьох разів довше завдяки оптимальному мікроклімату в контейнерах BioFresh. Особливий температурно-вологісний режим, відмінний від основної холодильної камери, забезпечує сприятливі умови зберігання продуктів, що швидко псуються, таких як риба, м'ясо, молочна продукція, овочі, фрукти і т.п. При цьому зберігається більшість корисних речовин та вітамінів.

У зоні свіжості BioFresh температура повітря суворо підтримується трохи вище 0 ° С, що запобігає небажаному підмерзанню продуктів. У кожному контейнері встановлюється свій рівень вологості (від 45 до 90%): вищий – для свіжих продуктів рослинного походження, низький – длям'ясної та молочної продукції.

Покоління приладів BluPerformance
Лінійка BluPerformance – нове покоління холодильників Liebherr, оснащених “розумною” електронікою, продуманою до дрібниць системою зберігання, а також з високою енергоефективністю A+++ та A+++/-20%. Інверторний компресор працює максимально тихо та дарує комфорт в експлуатації. Сучасний привабливий дизайн приладів усередині та зовні також не залишить вас байдужими.

Доводчик SoftSystem
Спеціальна конструкція дверних петель холодильного відділення забезпечує м'яке, плавне, а головне щільне закривання дверцят навіть при повному завантаженні дверних полиць продуктами. Нічого не пошкодиться і не перекинеться, бо ляснутидверцятами у вас просто не вийде. У відкритому положенні дверцята чітко фіксуються, а якщо кут відкриття становить менше 30° – вони автоматично закриваються. Моделі класу Premium оснащені плавним доводчиком Soft System та в морозильному відсіку.

Вентилятор PowerCooling
Розкладайте продукти так, як вам зручно, не замислюючись про різницю температур у відсіку. Завдяки вентилятору PowerCooling холодне повітря розподіляється максимально рівномірно по всій холодильній камері, створюючи однакові умови зберігання у кожному куточку та на кожній полиці. З його допомогою також можна швидко охолодити велику кількість завантажених продуктів після покупок у магазині.

Швидке охолодження SuperCool
Ця функціядозволяє знизити температуру в холодильній камері до -2 ° С (до -4 ° С у моделях з камерою BioFresh), щоб прискорити охолодження великого об'єму продуктів, який був поміщений на полиці холодильника. Режим активний протягом 6 або 12 годин, залежно від моделі, а потім прилад повертається до звичайного охолодження для економії електрики.

Миттєве заморожування SuperFrost за масою продукту
Швидке та якісне заморожування забезпечує найкраще збереження всіх корисних речовин, а також смаку та текстури продуктів. У холодильниках Liebherr функція SuperFrost забезпечує "шокове заморожування" продуктів при температурі -32 °С. Можна заморозити як невелику кількість продуктів, так і повністюзавантажити морозильний відсік. Повернення до стандартної підтримки холоду відбувається автоматично, коли всі продукти будуть повністю заморожені.

Система DuoCooling
Два повністю незалежні контури охолодження для холодильного та морозильного відсіку підвищують якість зберігання продуктів та забезпечують незалежне регулювання температур. Жодного змішування запахів та завітрювання продуктів завдяки відсутності повітрообміну між камерами. При необхідності, одна з камер комбінованого холодильника може бути на якийсь час відключена.

Льодогенератор IceMaker
Постійний запас кубиків льоду у вашому холодильнику буде, до речі, і на дружній вечірці, і під час романтичної вечері.Продуктивність пристрою досягає 1,5 кг/добу, залежно від конкретної моделі. Можна підключити холодильник до водопроводу та повністю автоматизувати цей процес, або використовувати знімний резервуар об'ємом 1,5 л для наповнення його водою вручну.

Холодильник Liebherr SBSes 8483 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr SBSes 8483 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr SBSes 8483 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr SBSes 8483

Встановлення та, що стоїть окремо
Тип холодильника (Side-by-Side)
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Бокове
Загальний об'єм, л 688 л
Об'єм холодильника, л 390 л
Обсяг морозильної камери, л 126 л
Колір Нержавіюча сталь
Керування Сенсор
Єнергоспоживання А++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 3
Кількість дверей 3
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Ні
Рівень шуму 37 дБ
Потужність заморожування 16 кг/добу
Додаткові можливості автоматичне розморожування
швидка заморозка
швидке охолодження
динамічне охолодження
режим відпустки
зона свіжості
дезодоратор
Габарити (ШxГxВ) 185x121x66.5 см
Вага 161 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr SBSes 8483 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr SBSes 8483

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr SBSes 8483

Код товару: 300812
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 60444
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr ECBN 5066 252625 грн
Код товару: 208476
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr SBSes 8496 282854 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →