Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr SBSes 8496

Код товару: 208476
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr SBSes 8496

Liebherr SBSes 8496 – вбудований холодильник моделі Side-by-Side від компанії Liebherr. Холодильник складається з двох половин з дверима, що відкриваються в різні боки, таким чином він має дві холодильні камери і дві зони свіжості BioFresh. Загальний об'єм холодильника складає 562 літри. Зони свіжості BioFresh мають температуру 0⁰С, тому продукти охолоджуються максимально дбайливо, не руйнується їх структура і не втрачаються смакові рецептори.

Ціна: 282854 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr SBSes 8496

Можливості Liebherr SBSes 8496 має витончену сенсорну панель керування MagicEye. Вона відображає всі головні показники частин холодильника, через цю панель користувач може налаштувати температуру та інші показники. Система SoftSystem попереджає сильну бавовну дверцятами – система м'яко закриє їх сама, а також не допустить залишити двері відчиненими. Генератор для льоду IceMaker постійно готує нові кубики льоду, для зберігання в холодильнику передбачений спеціальний контейнер. Способи заморожування Liebherr SBSes 8496 оснащений технологією SuperСool, яка допоможе швидко охолодити велику кількість нещодавно куплених продуктів або свіжих страв. Температура опускається до +2⁰ - +4⁰. Такий режимвідключиться сам через 6 – 12 годин. Також можна швидко заморозити продукти з функцією SuperFrost, температура при цьому опускається до -32? При повному заморожуванні продуктів холодильник переходить у звичайний режим роботи. Так як холодильник складається з двох частин, тобто функція DuoCooling, яка забезпечує два окремі холодильні контури. Інші деталі Liebherr SBSes 8496 можна купити за досить високою ціною. Система No Frost забезпечить рівномірне заморожування продуктів завдяки циркуляції холодного повітря. Пристрій має вільний від полиць простір VarioSafe, який дозволяє зберігати об'ємні продукти, які б не помістилися на звичайній полиці.

Холодильник Liebherr SBSes 8496 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr SBSes 8496 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr SBSes 8496 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr SBSes 8496

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження Total No Frost
Розташування морозильної камери Збоку
Загальний об'єм, л 740 л
Об'єм холодильника, л 586 л
Обсяг морозильної камери, л 154 л
Колір Нержавіюча сталь
Керування Сенсорне
Єнергоспоживання A+++
Кількість компресорів 2
Кількість камер 2
Кількість дверей 1
Матеріал полиць Скло
Рівень шуму 37 дБ
Потужність заморожування 16 кг/добу
Додаткові можливості Сигналізація несправності: оптична та акустична
Габарити (ШxГxВ) Висота: 185 см
Ширина: 121 см
Глибина: 66.5 см
Вага 176.2 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr SBSes 8496 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr SBSes 8496

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr SBSes 8496

Код товару: 60444
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr ECBN 5066 252625 грн
Код товару: 209066
Немає в наявності
Gaggenau RW464301 248239 грн
Код товару: 300812
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →