Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr SBS 7242

Код товару: 107125
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr SBS 7242

Ручка з вбудованим штовхачем. Захист від дітей. Світлодіодне стельове освітлення.
Система VarioSpace. Дисплей MagicEye з цифровою індикацією температури. Система PowerCooling

Ціна: 79421 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr SBS 7242

 Система DuoCooling

 
Два роздільні холодильні контури дають можливість незалежної установки температур для морозильного та холодильного відділень. Повітрообмін між ними відсутня, що запобігає передачі запахів. Холодильну камеру можна вимкнути, залишивши тільки морозилку.
 
Система NoFrost
 
Система авторозморожування морозильного відділення працює за принципом кондиціонера: заморожує продукти за допомогою циркуляції охолодженого та сухого повітря. Іній накопичується на прихованому випарнику та автоматично відтає. Завдяки цьому продукти заморожуються швидше та без утворення снігу, а догляд за приладом.спрощується.
 
Функція SuperCool
 
Призначена для прискореного охолодження великої кількості продуктів, поміщених у камеру одночасно. При активації SuperCool температура опускається до мінімально можливого значення +2°С і згодом автоматично вимикається, що заощаджує електроенергію.
 
Функція SuperFrost
 
Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки чим швидше заморожений продукт – тим краще зберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого значення (як мінімум -32°С) та наступне автоматичне повернення до її вихіднихзначенням.
 
VarioSpace
 
Морозилка оснащена повністю висувними контейнерами, а також скляними полицями між ними. Така організація внутрішнього простору дозволяє розмістити там великі продукти, які неможливо помістити до ящика стандартного розміру.
 
Контейнери FrostSafe
 
Висувні пластикові контейнери FrostSafe мають складну закриту конструкцію з прозорою передньою стінкою, що забезпечує хороший огляд продуктів, що зберігаються, і зберігають холод при кожному відкриванні дверей. В результаті запобігається утворенню інею та економиться електроенергія.
 
Прозорі контейнери для овочів тафруктів
 
Контейнери для зберігання овочів, фруктів та зелені, виготовлені з міцного прозорого пластику, добре проглядаються, досить місткі та завдяки гладкій конструкції легко миються.
 
Функція захисту від дітей
 
Призначена для блокування панелі керування від ненавмисного натискання або небажаного відключення приладу. Під час активації функції на дисплеї з'явиться відповідна піктограма.
 
Сигналізація про відчинені двері
 
Якщо двері не зачинені або зачинені нещільно, спеціальний звуковий сигнал автоматично спрацює через 60 секунд. Функцію можна примусово вимкнути до моментузакриття дверей, повторне відчинення автоматично активує сигналізацію заново.
 
Дизайн SwingLine
 
Елегантна конструкція приладів з плавними округленнями бічних кромок, досконалістю та витонченістю форм посилює візуальний ефект та перетворює ці прилади на вироби преміум-класу.
 
Ручка з штовхачем
 
Практичні та елегантні ручки з інтегрованою механікою відчинення дверей допомагають відчинити двері з мінімальними зусиллями. Ручка відштовхує двері від корпусу, виконуючи роль своєрідного важеля, а тому навіть повторні відкривання відбуваються легко.

Холодильник Liebherr SBS 7242 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr SBS 7242 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr SBS 7242 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr SBS 7242

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Side-by-side
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери збоку
Загальний об'єм, л 696
Об'єм холодильника, л 381
Обсяг морозильної камери, л 253
Колір білий
Керування електронне
Єнергоспоживання 359 кВ/рік
Кількість компресорів 2
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць ударостійке скло
Зона свіжості так
Можливість перевішування двері ні
Рівень шуму 43 дБ
Потужність заморожування 20 кг.
Додаткові можливості Система DuoCooling
Режим SuperFrost
Режим SuperСool
Контейнери FrostSafe
Габарити (ШxГxВ) 121*63*185 див.
Вага Вага: 151.4 кг.

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr SBS 7242 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr SBS 7242

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr SBS 7242

Код товару: 368157
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362100
На замовлення, 1-3 дні
AEG NSC 7G751ES 82646 грн
Код товару: 339813
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →