Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr IGN 1664

Код товару: 107127
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr IGN 1664

Морозильна камера з NoFrost класу Premium.
РК-дисплей MagicEye із цифровою індикацією температури.

Ціна: 48461 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr IGN 1664

 Доводчики SoftSystem

 
Спеціальна система доводчиків у дверних петлях забезпечує чітку фіксацію дверей у відкритому положенні, м'яке та плавне закривання дверей, а також автоматичне закриття, якщо кут відкриття становить менше 30°. Доводчики максимально інтегровані всередину корпусу та двері, щоб бути мінімально помітними.
 
Система NoFrost
 
Система авторозморожування морозильного відділення працює за принципом кондиціонера: заморожує продукти за допомогою циркуляції охолодженого та сухого повітря. Іній накопичується на прихованому випарнику та автоматично відтає. Завдяки цьому продукти заморожуються швидше і без утворення снігу, а доглядприладом спрощується.
 
Функція SuperFrost
 
Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки чим швидше заморожений продукт – тим краще зберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого значення (щонайменше -32°С) і наступне автоматичне повернення до її вихідних значень.
 
VarioSpace
 
Морозилка оснащена повністю висувними контейнерами, а також скляними полицями між ними. Така організація внутрішнього простору дозволяє розмістити там великі продукти, які неможливо помістити до ящика стандартного розміру.
 
КонтейнериFrostSafe
 
Висувні пластикові контейнери FrostSafe мають складну закриту конструкцію з прозорою передньою стінкою, що забезпечує хороший огляд продуктів, що зберігаються, і зберігають холод при кожному відкриванні дверей. В результаті запобігається утворенню інею та економиться електроенергія.
 
Система кріплення фасаду door on door
 
Меблевий кухонний фасад кріпиться безпосередньо на двері холодильника, створюючи монолітну конструкцію з дверима холодильника або морозильника. Відсутня потреба у додаткових петлях для закріплення фасаду на шафі, в яку вбудовується прилад.
 
Електронне керування
 
Цифровийтемпературний дисплей також включає інформацію про поточні налаштування. При відкритих дверях лунає світловий та звуковий сигнал. Вбудована функція захисту від дітей блокує випадково зміну налаштувань.
 
Повновбудовуваний прилад
 
Завдяки розміщенню за фасадом кухонного гарнітура, прилади, що вбудовуються, ідеально впишуться в кухні будь-якого дизайну. Спосіб монтажу фасаду визначається початковою конструкцією приладу і буває "ковзний" (door sliding) та "жорсткий" (door on door).
 
Контейнер для льоду
 
Контейнер для приготування кубиків льоду має кришку та зручний отвір для затоки води. При закритій кришці контейнер герметичний, щодозволяє його зберігати та переміщати, без побоювань розлити воду.
 
Контейнери із системою роликів
 
Контейнери камери глибокого заморожування висуваються на спеціальних роликах, завдяки чому вони легко відкриються навіть при максимальному завантаженні. Прозорий матеріал передньої панелі допоможе швидко оцінити вміст. Їх просто зняти та очистити.
 
Сигналізація про підвищення температури
 
Сигналізація своєчасно повідомить про непередбачене підвищення температури в приладі у разі нещільно закритих дверей або відключення електроживлення. Подається як оптичний, і звуковий сигнал. Таким чином, забезпечується максимальна безпекапродуктів, що зберігаються.
 
Сигналізація про відчинені двері
 
Якщо двері не зачинені або зачинені нещільно, спеціальний звуковий сигнал автоматично спрацює через 60 секунд. Функцію можна примусово вимкнути до моменту закриття дверей, повторне відкриття автоматично активує сигналізацію заново.
 
Гладкі внутрішні поверхні
 
Абсолютно гладка поверхня всіх контейнерів забезпечує легкість догляду для підтримки ідеальної гігієни. Опори для закріплення полиць розташовані парами, що забезпечує гнучкість та полегшує перестановку полиць.
 
Перенавішувані двері
 
Стандартнаконфігурація встановлених дверей передбачає її відкривання зліва направо. При цьому конструкцією передбачена можливість зміни навішування дверей для більшої зручності використання. Процедура може виконуватися самостійно відповідно до інструкції, що додається.
 
Регульовані по висоті ніжки
 
Регульовані ніжки призначені для чіткого вирівнювання приладу по вертикалі. Це забезпечує досконалість зовнішнього вигляду та правильну роботу всіх вузлів.

Холодильник Liebherr IGN 1664 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr IGN 1664 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr IGN 1664 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr IGN 1664

Встановлення вбудована
Тип холодильника морозильна камера
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери морозильна камера
Загальний об'єм, л 103
Обсяг морозильної камери, л 84
Колір білий
Керування кнопкове з цифровим дисплеєм
Єнергоспоживання 159 кВ/рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 1
Кількість дверей 1
Матеріал полиць Скло
Можливість перевішування двері так
Рівень шуму 38 дБ
Потужність заморожування 12 кг/добу
Додаткові можливості Система VarioSpace.
Функція FrostControl.
Габарити (ШxГxВ) 56*54*87.4 див.
Вага Вага: 40.1 кг.

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr IGN 1664 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr IGN 1664

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr IGN 1664

Код товару: 51054
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 89864
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234275
На замовлення, 1-3 дні
Siemens KI86SHDD0 48977 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →