Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr ICBS 3224

Код товару: 118587
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr ICBS 3224

Контейнери BioFresh в Liebherr ICBS 3224 на телескопічних шинах гарантують оптимальні умови зберігання та збережуть свіжість продуктів. При температурі трохи вище 0°C і ідеальної вологості повітря овочі та фрукти, м'ясо, риба і молочні продукти втричі довше зберігають вітаміни, тонкий аромат, а також апетитний зовнішній вигляд, в порівнянні зі зберіганням у звичайній холодильній камері.

Ціна: 64199 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr ICBS 3224

 Камера BioFresh

 
Завдяки температурі 0°С та регульованій вологості, дозволяє збільшити стандартний термін зберігання продуктів без заморожування до 10 разів. Температура в камері встановлюється автоматично, проте, за необхідності, надається можливість додаткового її регулювання, вибравши один із 9 режимів (від b1 до b9).
Вентилятор PowerCooling
Вентилятор PowerCooling
 
Дозволяє швидко охолодити велику кількість продуктів, а також за необхідності забезпечити рівномірний розподіл температури всередині холодильної камери. При відкритті дверей холодильника вентилятор вимикається автоматично.
Система DuoCooling
Система DuoCooling
 
Двароздільних холодильних контурів дають можливість незалежної установки температур для морозильного та холодильного відділень. Повітрообмін між ними відсутня, що запобігає передачі запахів. Холодильну камеру можна вимкнути, залишивши тільки морозилку.
Система SmartFrost
Система SmartFrost
 
Технологія покликана запобігати надмірному утворенню інею на внутрішніх стінках та ящиках приладу. Завдяки чому розморожувати морозильну камеру потрібно набагато рідше. Фактично, розморожування потрібно проводити не частіше, ніж необхідність мити камеру. Внутрішні стіни абсолютно гладкі та позбавлені металевих частин.
Функція SuperCool
ФункціяSuperCool
 
Призначена для прискореного охолодження великої кількості продуктів, поміщених у камеру одночасно. При активації SuperCool температура опускається до мінімально можливого значення +2°С і згодом автоматично вимикається, що заощаджує електроенергію.
Функція SuperFrost
Функція SuperFrost
 
Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки чим швидше заморожений продукт – тим краще зберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого значення (щонайменше -32°С) і наступне автоматичне повернення до її вихідних значень.
Обладнання GlassLine
Обладнання GlassLine
 
Всіполиці в холодильнику виконані з безпечного загартованого скла, стійкі до ударів, подряпин і легко миються. Обрамлення торцевої частини полиць з нержавіючої сталі надає дизайну солідності. Їх легко переміщати на потрібний рівень без потреби повного вилучення.
VarioSpace
VarioSpace
 
Морозилка оснащена повністю висувними контейнерами, а також скляними полицями між ними. Така організація внутрішнього простору дозволяє розмістити там великі продукти, які неможливо помістити до ящика стандартного розміру.
Контейнери FrostSafe
Контейнери FrostSafe
 
Висувні пластикові контейнери FrostSafe мають складну закриту конструкцію з прозороюпередній стінкою, що забезпечує хороший огляд продуктів, що зберігаються і зберігають холод при кожному відкриванні дверей. В результаті запобігається утворенню інею та економиться електроенергія.
Регулятор вологості
Регулятор вологості
 
Вологість у контейнерах BioFresh спеціальним механічним регулятором шляхом відкриття/закриття вентиляційних отворів. DrySafe – режим низької вологості – оптимальний для зберігання риби, м'яса та молочних продуктів. HydroSafe - режим високої вологості - ідеальний для зберігання овочів та фруктів без упаковки, що дозволяє досягти відносної вологості 90%.
Світлодіодне освітлення
Світлодіодне освітлення
 
Світлодіоди оптимально висвітлюютьхолодильну камеру, мають тривалий термін служби, займають мінімум місця та економлять електроенергію. Тепло, що випромінюється ними, мінімально, що дозволяє довше зберегти продукти свіжими.

Холодильник Liebherr ICBS 3224 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr ICBS 3224 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr ICBS 3224 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr ICBS 3224

Встановлення Вбудований
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження Крапельна
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 261 л
Об'єм холодильника, л 204 л
Обсяг морозильної камери, л 57 л
Колір Білий
Керування Електронне
Єнергоспоживання А++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості BioFresh
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 35 дБ
Потужність заморожування 10 кг/добу
Додаткові можливості Лоток для кубиків льоду
Поки що для яєць
Підставка для пляшок
Габарити (ШxГxВ) 177.2x54x54.4
Вага 61.8 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr ICBS 3224 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr ICBS 3224

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr ICBS 3224

Код товару: 119347
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233426
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 116870
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →