Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Whirlpool ADN 221/2

Код товару: 116870
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Whirlpool ADN 221/2

Габарити (см): 202x60x69; Клас енергоспоживання: A+; перевішування дверей; Функції: авторозморожування; Контури охолодження: 1; Кількість компресорів: 1; Загальний об'єм (л): 480; Об'єм холодильника (л): 480; Кількість камер: 1; Морозилка: відсутня; Тип: холодильна вітрина

Ціна: 66091 грн
шт

Опис товару Холодильник Whirlpool ADN 221/2

 Холодильна камера Whirlpool AND 221/2 ідеально підходить для експлуатації у приміщеннях кафе, барів, буфетів, аптек. Даний апарат, так само як і будь-які інші продукти компанії Whirlpool, виготовлений згідно з найкращими міжнародними стандартами. Машина відповідає міжнародним нормам електричної та механічної безпеки.

 
Апарат має скляні прозорі двері, що дозволяє розглянути, що знаходитися всередині не відкриваючи камери. Також є замок для безпеки. Сама модель на механічному управлінні. Двері реверсивні, їх можна переважувати для відкриття або в праву сторону, або в ліву. Висвітлення усередині камери відбувається за допомогою світлодіодів. Світло виходить м'яким ічистим. Корисний об'єм холодильника становить 480 літрів. Усередині передбачено 5 металевих полиць зроблених ґратами. Також запроектована функція автоматичного розморожування. Кліматичний клас даної моделі - 3 відповідно до ISO23953. Максимально розв'язувана температура нормального середовища + 30 °C для нормальної роботи холодильника. Тип використаного цією моделлю хладагента - R134a. Він нетоксичний і не займається у всьому діапазоні температур експлуатації. За типом охолодження камера крапельна. Принцип дії цієї системи полягає у розташуванні за задньою стінкою холодильної камери спеціального випарника. Цей пристрій здійснює розподіл охолодження по цій стінці, в результатічого на її поверхні утворюється конденсат - крапельки води, які потихеньку стікають у спеціальну ємність, причому бічні панелі та інші поверхні камери залишаються сухими. Але тут встановлена ​​автоматична система випаровування води всередині камери, ця функція запобігає примерзанню та зростанню "краплинок" усередині. Це дуже корисно тому що не треба зробити особливих зусиль для догляду за даним апаратом. Діапазон температурного режиму від +2 до +14 °C. Холодильна камера досить тиха в роботі так як рівень шуму, що виробляється всього 51 децибел. Мережева напруга 230 вольт, частота мережі 50 герц, потужність 0,23 кіловат.

Холодильник Whirlpool ADN 221/2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Whirlpool ADN 221/2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Whirlpool ADN 221/2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Whirlpool ADN 221/2

Встановлення та, що стоїть окремо
Тип холодильника Холодильна вітрина
Система охолодження Крапельне
Розташування морозильної камери Відсутнє
Загальний об'єм, л 480 л
Об'єм холодильника, л 480 л
Обсяг морозильної камери, л -
Колір Білий
Керування Механіка
Єнергоспоживання А+++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 1
Кількість дверей 1
Матеріал полиць Грати
Зона свіжості -
Можливість перевішування двері Ні
Рівень шуму 51 дБ
Габарити (ШxГxВ) 60/68.5/202.5 см

* Технічні характеристики Холодильник Whirlpool ADN 221/2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Whirlpool ADN 221/2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool ADN 221/2

Код товару: 231454
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348648
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326433
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →