Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Морозильна камера Liebherr GP 1376

Код товару: 265161
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Морозильні камери Морозильна камера Liebherr GP 1376

Морозильна камера Liebherr GP 1376 – надійна модель від німецького виробника, яка надовго збереже свіжість заморожених продуктів. Неперевершений дизайн, економічність та ефективна робота.

Ціна: 16340 грн
шт

Опис товару Морозильна камера Liebherr GP 1376

Морозильна камера Liebherr GP 1376 – надійна модель від німецького виробника, яка надовго збереже свіжість заморожених продуктів.
 
Liebherr GP 1376 - це неперевершений дизайн, економічність та ефективна робота. Особливість компактної морозильної камери полягає в автономній роботі протягом 23 годин, LCD дисплеї та особливих функціях.
 
Обсяг та габарити:
  • Корисний об'єм морозильної камери становить 103 літри. Вона зручно вмістить продукти та збереже їхню свіжість
  • Особлива модель з габаритами 55.3 x 85.1 x 62.4 см
  • Компактних розмірів достатньо для правильного заморожування великої кількості натуральних сезонних ягід, овочів та фруктів, багатихвітамінами та мікроелементами
  • Завдяки конструкції, модель Liebherr GP 1376 можна розмістити впритул до стіни або в готову нішу.
Клас енергоспоживання та кліматичний клас
Модель має високий клас енергоспоживання А++ з відмінними показниками економічності. Така техніка зберігає 45% і більше електроенергії порівняно зі схожими моделями.
 
Кліматичний клас SN-T робить Liebherr GP 1376 універсальною технікою, яку можна поставити практично будь-де. Клас дозволяє холодильнику показувати найкращі результати в діапазоні температур від +10 до +43 °С.
 
Технології
MagicEye - революційна сенсорна панель, за допомогою якої ви однимдотиком налаштуйте температуру в обох камерах.
 
Технологія SuperFrost знижує температуру морозильної камери до -32 ° С, щоб швидко заморозити продукти без втрати вітамінів. Функція автоматично вимикається через 65 годин роботи.
 
SmartFrost - інновація, з якою ви забудете про іній на стінках холодильника та продуктах. Скорочення освіти інею вдалося досягти завдяки випарнику, який винесено за межі корпусу морозильної камери.
 
Якщо електрика відключили і ви не знаєте, скільки часу пройшло і в якому стані продукти, технологія FrostControl відобразить найвищу температуру, яка була досягнута в цей час. Так ви легко зможетеоцінити якість та подальший термін зберігання заморожених продуктів.
 
Технологія VarioSpace створена спеціально для зберігання продуктів великих та нестандартних розмірів. Усі полиці та контейнери виймаються, щоб звільнити ще більше місця.
 
FrostSave - геніальний винахід Liebherr. Це ящики з екологічного пластику, які запобігають попаданню теплого повітря до охолоджених продуктів, підтримуючи ідеальну температуру зберігання.
 
FrostProtect - незамінна технологія для морозильних камер, які розташовані на дачах, заміських будинках або на балконах. Завдяки їй техніка працює бездоганно при температурі навколишнього середовища до -15°С.

Морозильна камера Liebherr GP 1376 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Морозильна камера Liebherr GP 1376 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Морозильні камери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Морозильні камери и купити Морозильна камера Liebherr GP 1376 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Морозильна камера Liebherr GP 1376

Загальний обсяг 104 л
Тип Окрема (соло)
Система розморожування Статична
Клас енергоспоживання А++
Спосіб встановлення Вертикальний
Корисний об'єм, л 104 л
Тип керування Електронний
Дисплей РК-дисплей
Кліматичний клас SN (від +10 ° С до +32 ° С), T (від +18 ° С до +43 ° С)
Додаткові характеристики Двері, що переважуються
Функція SuperFrost з автоматичним вимкненням
Система SmartFrost (рівномірний розподіл температури)
VarioSpace
Рівень шуму: 38 дБ
Розміри (ВхШхГ), см: 85.1 х 55.3 х 62.4
Вага: 42 кг

* Технічні характеристики Морозильна камера Liebherr GP 1376 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Морозильна камера Liebherr GP 1376

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr GP 1376

Код товару: 304921
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316029
На замовлення, 1-3 дні
ECG EFT 114250 WE 17286 грн
Код товару: 332240
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →