Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR

Код товару: 162280
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR

Ліва передня конфорка: потужністю 1 кВт Права передня: потужністю 1.75 кВт Права задня: потужністю 1.75 кВт Ліва задня: потужністю 3 кВт

Ціна: 7181 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR

Варкова поверхня LIBERTY PG 6140 AVR(510)

Газові варильні поверхні – відмінний конкурент традиційним газовим плитам, адже вони займають значно менше місця на кухні, завдяки тому, що мають невелику висоту. Дані пристрої в основному призначені для вбудовування в ніші, які спеціально випиляні для них у масивній столиці. Такий тип вбудовування різних пристроїв на кухні робить її цілісним та акуратним.

Використання газу для нагрівання їжі дозволяє здорово економити. Так як газ значно дешевше за електрику, при перерахунку на одиницю отриманої теплової потужності. Кожна газова поверхня, в основному має міцне та зносостійке покриття зспеціальної вогню, що не боїться, і високої температури емалі. Як правило, кожна поверхня має кілька конфорок, кожна з яких розрахована на виділення певної теплової потужності. Рівень потужності кожної конфорки, що віддається, можна регулювати і інакше, за допомогою спеціальних поворотних перемикачів. Для того щоб встановити на конфорку посуд з їжею, на поверхні є спеціальні чавунні грати. Варильна поверхня LIBERTY PG 6140 AVR(510) - чудова газова варильна панель, яка забезпечена 4-ма чудовими газовими конфорками, рівень полум'я яких можна з досить великою точністю регулювати шляхом обертання відповідних ручок. У кожну ручку вбудовановлаштування підпалу. Також пристрій безпечний тим, що має спеціальну систему газ контролю, яка перекриє подачу газу, в тому випадку, якщо полум'я з якоїсь причини згасне.

Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Бежевий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59 х 51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Liberty PG 6140 AVR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PG 6140 AVR

Код товару: 56213
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 94537
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213350
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →