Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Liberty JC-904B

Код товару: 149608
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Liberty JC-904B

Перед вами сучасний соковитискач Liberty JC-904В 4в1, що поєднує відразу кілька видів техніки: крім соковижималки даний агрегат здатний працювати в ролі блендера, подрібнювача і кавомолки. Встановлений двигун на 900 Вт адаптований до обробки різних продуктів, у тому числі і найтвердіших. Кавомолка, блендер та подрібнювач зроблені зі скла.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Liberty JC-904B

 Цей вид соковитискачів відрізняється своєю універсальністю: прилад однаково добре працює як з твердими, так і з м'якими продуктами. У представленій моделі овочі та фрукти попередньо подрібнюються на спеціальних тертках, після чого соковитискач починає швидко обертатися, притискаючи цю масу до стінок за допомогою відцентрової сили. Під час цього процесу сік і макуха розділяються та автоматично виводяться кожен у свій резервуар. Прилад має просту систему управління, що базується на двох швидкостях. Також вам доступна обробка в імпульсному режимі. Такий варіант передбачає короткі ручні сесії, що повністю контролюються користувачем. Ви доводите важіль до відповідної мітки татримайте його на ній рівно доти, доки не вважаєте за потрібне перервати операцію. Круглий завантажувальний отвір великого діаметру відмінно пристосований для роботи із соковижималкою. Воно має діаметр 75 мм, що дозволить завантажувати багато овочів та фруктів навіть не розрізаючи їх. Це заощадить вам багато часу. Виробник подбав про цілісність конструкції, наділивши соковитискач механізмом, який захищає її від перегріву. Це важлива частина конструкції, яка набуває чинності, коли температура важливих вузлів і з'єднань підвищена, що може призвести до деформації. Після спрацювання захисту прилад деякий час є недієздатним – це необхідно для відновлення. Коли він прийде внорму, ви зможете продовжити роботу.

 

Соковичавниці Liberty JC-904B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Liberty JC-904B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Liberty JC-904B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Liberty JC-904B

Тип відцентрова
Додаткові характеристики окремо стоїть
Комплектація 0.9 л
Об'єм ємності для соку 900 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2
Вид шнека є
Особливості є
Насадки є
Кількість швидкостей 1.6 л
Матеріал корпуса ножі міксера
ножі м'ясорубки
ножі подрібнювача
Колір є

* Технічні характеристики Соковичавниці Liberty JC-904B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Liberty JC-904B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty JC-904B

Код товару: 53766
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MES 3500 4515 грн
Код товару: 98727
На замовлення, 1-3 дні
Tefal ZE610D38 4816 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →