Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Liberty HB-862 B

Код товару: 48260
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Liberty HB-862 B

занурювальний блендер; потужність 800 Вт; механічне управління; мірний стакан; корпус з пластику; плавне регулювання швидкості;

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Змішувач Liberty HB-862 B

Потужність приладу становить 800 Вт, чого цілком достатньо для швидкої обробки продуктів. Його можна використовувати для подрібнення продуктів, приготування фруктових і овочевих пюре, крем-супів, а також різних соусів, у тому числі домашнього майонезу. Блендер допоможе миттєво перетворити на ніжне пюре зварені овочі або фрукти, подрібнити зелень, м'ясо, сир, горіхи та багато інших продуктів. Для подрібнення та збивання страв можна використовувати будь-який посуд, а також мірну склянку, передбачену в комплекті. Крім насадки-блендер у комплекті йде універсальний віночок для збивання, а також спеціальна насадка для приготування картопляного або овочевого пюре. У процесі приготуваннякартопля не збивається, а перемелюється, і пюре виходить потрібної консистенції. Ножі, насадки та ніжка блендера виготовлені з міцної харчової сталі, що дозволяє змішувати навіть гарячі страви, не чекаючи їх остигання. Потужність регулюється залежно від виду продуктів, що обробляються. Для цього на ручці передбачено зручний регулятор потужності. Цей потужний та зручний блендер допоможе готувати будь-які страви легко та із задоволенням.

Змішувач Liberty HB-862 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Liberty HB-862 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Liberty HB-862 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Liberty HB-862 B

Тип блендера занурювальний
Потік швидкостей 6
Потужність (BT) 800 Вт
КОНТРОЛЬ механічне
Форсунки Віночок для збивання
Шліфування є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу пластик
Матеріал підводної частини метал
Додаткові режими турборежим
додаткова інформація насадка для пюре
Забарвлення Чорний
Вага 1.44 кг
Розміри (SHHHHV) 25х24.5х15.5 см

* Технічні характеристики Змішувач Liberty HB-862 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Liberty HB-862 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty HB-862 B

Код товару: 125966
На замовлення, 1-3 дні
MPM MMR-17Z 1763 грн
Код товару: 149689
На замовлення, 1-3 дні
MPM MBL-30/C 1763 грн
Код товару: 187744
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →