Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE

Код товару: 46914
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE

Braun JB3060 – стаціонарний блендер серії Tribute. Прилад виконаний у біло-зеленому кольорі. Складається пристрій із двох частин: моторна та сам глечик. Останній виконаний із термо скла. А це означає, що ви можете готувати гарячі супи, соуси, напої з льодом. Об'єм такого глека - 1,75 літра. Його трикутна форма сприяє тому, що маса всередині нього циркулює у горизонтальному та вертикальному напрямку. Отже, буде забезпечено ефективне подрібнення. Ціною мінімальних зусиль ви зможете приготувати смачний коктейль та багато іншого.
П'ять швидкостей та функція турбо

Ця модель блендера має п'ять швидкостей. Для оптимального подрібнення вибирайте потрібну. Також прилад оснащений функцією Турбо для кращого контролю процесу приготування. Показник потужності - 800 Вт плюс гострі ножі з нержавіючої сталі - блендер швидко впорається з поставленим завданням. Купити JB 3060 - це придбати стильного та функціонального помічника.
Зручно користуватися

Легко та швидкими рухами розбирається прилад перед миттям. Гумові ніжки на підставі перешкоджають ковзанню по робочій поверхні. Завдяки системі безпеки працювати з приладом буде абсолютно безпечно. Купуючи цей шейкер, ви зможете приготувати такі страви: смузі, дитяче харчування, різні коктейлі.

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE

Braun JB3060 - стаціонарний блендер серії Tribute. Прилад виконаний у біло-зеленому кольорі. Складається пристрій із двох частин: моторна та сам глечик. Останній виконаний із термо скла. А це означає, що ви можете готувати гарячі супи, соуси, напої з льодом. Об'єм такого глека - 1,75 літра. Його трикутна форма сприяє тому, що маса всередині нього циркулює у горизонтальному та вертикальному напрямку. Отже, буде забезпечено ефективне подрібнення. Ціною мінімальних зусиль ви зможете приготувати смачний коктейль і багато іншого.
П'ять швидкостей та функція турбо
style="padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(70, 70, 70); font-family: Tahoma;" /> Дана модель блендера має п'ять швидкостей. Для оптимального подрібнення вибирайте потрібну. Також прилад оснащений функцією Турбо для кращого контролю процесу приготування. Показник потужності - 800 Вт плюс гострі ножі з нержавіючої сталі - блендер швидко впорається з поставленим завданням. Купити JB 3060 - це придбати стильного і функціонального помічника.
Зручно користуватися
Легко і швидкими рухами розбирається прилад перед миттям. Гумові ніжки на підставі перешкоджають ковзанню по робочій поверхні. Завдяки системі безпеки працювати з приладом буде абсолютно безпечно. Купуючи цей шейкер, ви зможете приготувати такі страви: смузі, дитяче харчування, різні коктейлі.

Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE

Тип блендера Стаціонарний
Тип змішувача Стаціонарний
Потік швидкостей 5
Потужність (BT) 800
КОНТРОЛЬ кнопки
Матеріал корпусу пластик
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач BRAUN JB 3060 WHITE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN JB 3060 WHITE

Код товару: 140685
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL BL438831 3096 грн
Код товару: 147177
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311040
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →