Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавомолка Liberty GC-260

Код товару: 131229
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомолки Кавомолка Liberty GC-260

Компактна ножова кавомолка для домашнього вжитку. Рекомендується до придбання любителям кави, які віддають перевагу ручним методам заварювання або власникам кавомашин без функції помелу зерен. Оснащена потужним електричним двигуном (200 Вт) та дволопатевим роторним ножовим блоком, виготовленим з легованої нержавіючої сталі. Завдяки високій якості матеріалу та правильному заточуванню, ножовий блок здатний тривалий час зберігати гостроту та забезпечувати високий ступінь подрібнення кави, горіхів, круп, спецій та інших сухих інгредієнтів. Кавомолка LIBERTY GC-260 за один цикл здатна подрібнити до 60 г кавових зерен, чого достатньо для приготування до 10 чашок міцного та ароматного напою. Ступінь млива регулюється вручну, тобто зміною часом ручного утримання кнопки включення. Візуальний контроль подрібнення можливий через прозору верхню полімерну кришку. Є вбудований захист від увімкнення при відкритому ножовому блоці. У конструкції передбачений відсік для складання електричного кабелю та прогумовані ніжки-опори, що забезпечують опір ковзанню по робочих поверхнях. Кавомолка проста в роботі та обслуговуванні.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Кавомолка Liberty GC-260

 Компактна ножова кавомолка для домашнього використання. Рекомендується до придбання любителям кави, які віддають перевагу ручним методам заварювання або власникам кавомашин без функції помелу зерен. Оснащена потужним електричним двигуном (200 Вт) та дволопатевим роторним ножовим блоком, виготовленим з легованої нержавіючої сталі. Завдяки високій якості матеріалу та правильному заточуванню, ножовий блок здатний тривалий час зберігати гостроту та забезпечувати високий ступінь подрібнення кави, горіхів, круп, спецій та інших сухих інгредієнтів. Кавомолка LIBERTY GC-260 за один цикл здатна подрібнити до 60 г кавових зерен, чого достатньо для приготування до 10 чашок міцного та ароматного.напій. Ступінь млива регулюється вручну, тобто зміною часом ручного утримання кнопки включення. Візуальний контроль подрібнення можливий через прозору верхню полімерну кришку. Є вбудований захист від увімкнення при відкритому ножовому блоці. У конструкції передбачений відсік для складання електричного кабелю та прогумовані ніжки-опори, що забезпечують опір ковзанню по робочих поверхнях. Кавомолка проста в роботі та обслуговуванні.

Кавомолка Liberty GC-260 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавомолка Liberty GC-260 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомолки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомолки и купити Кавомолка Liberty GC-260 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавомолка Liberty GC-260

Система помелу Ножова
Потужність 200 Вт
Місткість 60 г
Регулювання ступеня помелу Так
Кількість ступеней помелу 1
Країна-виробник Так
Колір Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Кавомолка Liberty GC-260 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавомолка Liberty GC-260

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty GC-260

Код товару: 330744
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 100317
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302061
На замовлення, 1-3 дні
RAVEN EMDK003 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →