Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG OLED55G1

Код товару: 236067
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG OLED55G1

Дивитись телевізор LG OLED55G1 одне задоволення. Пікселі, що самосвітяться, забезпечують справді вражаючу якість зображення і широкий вибір варіантів дизайну. Новітні технології допомагають викликати несподіваний рівень захоплення. Ви отримуєте все, що любите, по телевізору, але більш досконале у всіх відношеннях.

Ціна: 70305 грн
шт

Опис товару ТБ LG OLED55G1

Дивитись телевізор LG OLED55G1 одне задоволення. Пікселі, що самосвітяться, забезпечують справді вражаючу якість зображення і широкий вибір варіантів дизайну. Новітні технології допомагають викликати несподіваний рівень захоплення. Ви отримуєте все, що любите, по телевізору, але досконаліше в усіх відношеннях.
 
Наш найкращий OLED-дисплей
LG OLED evo встановлює новий стандарт. OLED-панель нового покоління була оснащена додатковим шаром та більш міцним світловипромінюючим матеріалом. Завдяки цьому було оптимізовано конструкцію панелі, налаштовано довжину світлових хвиль та підвищено ефективність. В результаті виходить більш чітке та різке зображення та кращачіткість.
 
Він зливається зі стіною
Неймовірно тонкий профіль LG OLED дозволяє повісити телевізор Gallery Design на стіну, як витвір мистецтва. Він прикрасить ваш інтер'єр і надасть приміщенню елегантності.
 
OLED Cinema
Телевізор LG забезпечує неймовірно чітке, відзначене нагородами зображення щоразу, коли ви його дивитеся. А завдяки бездоганному чорному кольору і 100% точності передачі кольору ви можете дивитися фільми так, як замислювали їх творці.
 
Компанія LG покращила технологію динамічного діапазону HDR 10 Pro, яка регулює яскравість для покращення кольорів, розкриття найдрібніших деталей та максимальної реалістичності кожного знімка. Крім того,різкість звичайного HDR-контенту підвищується. Всі ваші улюблені фільми та телешоу тепер стануть ще яскравішими і яскравішими від початку до кінця.
 
OLED Gaming
LG OLED55G1 дає Вам перевагу в грі завдяки швидкому відгуку, новітнім ігровим функціям та дисплею з частотою 120 Гц для більш плавної гри. Це ідеальний телевізор для ваших ігор.
 
Удосконалена технологія обробки руху зменшує розмитість та забезпечує більш плавний рух та кращий перегляд. Ви не втратите швидких і дрібних деталей кожної гри, навіть під час швидких спортивних матчів.
 
Звук налаштований на професійному рівні.
Вивчаючи понад 17 мільйонів точок аудіоданих, процесор визначаєголоси, ефекти та частоти, щоб потім оптимізувати звук за жанрами. Ви можете отримати більше задоволення від слухання. Нова функція автоматичного вирівнювання гучності підтримує постійний рівень голосу різних типів контенту.
 
Зручний для очей телевізор.
OLED-телевізори LG сертифіковані як немиготливі дисплеї з низьким рівнем синього світла, яке не становить фотобіологічного ризику для ваших очей. На відміну від світлодіодних телевізорів, які блимають та випромінюють велику кількість синього світла. Так що розслабтеся, розслабтеся та насолоджуйтесь виглядом.
 
OLED-телевізори LG офіційно вважаються екологічно чистими. В порівнянні зсвітлодіодними телевізорами вони безпечніші, тому що в них не використовується підсвічування, вони зроблені з меншої кількості пластику, використовують менш небезпечні матеріали та мають менший ризик забруднення повітря у приміщенні.

ТБ LG OLED55G1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG OLED55G1 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG OLED55G1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG OLED55G1

Тип телевізора OLED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840×2160 Ultra HD 4K
Частота оновлення, Гц 120
Кількість USB -портів 3
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Роз'єми USB, LAN
Аудіосистема AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X (Refer to manual)
Розміри Габарити із підставкою (ШхВхГ): 1225 x 765 x 271 мм
Габарити без підставки (ШхВхГ): 1225 x 706 x 23 мм
Вага, кг Вага: 22.5 кг
Вага без підставки: 21.8 кг
Колір рамки Чорний
додаткова інформація AirPlay 2
Запис телепередач
Miracast
Bluetooth v 5.0
Підтримка DLNA
Управління голосом
Мультимедійний (аеропульт)
Amazon Alexa
Google Assistant
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG OLED55G1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG OLED55G1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG OLED55G1

Код товару: 360588
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED55C24LA 70950 грн
Код товару: 360587
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED55G26LA 79980 грн
Код товару: 98033
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →