Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG OLED55C12

Код товару: 236068
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG OLED55C12

Представляємо Вашій увазі телевізор LG OLED55C12. Відмінний високотехнологічний телевізор із сучасними функціями. Модель має плоский екран сучасним дизайном. Легко впишеться у Ваш інтер'єр.

Ціна: 42699 грн
шт

Опис товару ТБ LG OLED55C12

Представляємо Вашій увазі телевізор LG OLED55C12.
 
Запис телепередач.
Можливість запису телепередач, що переглядаються на телевізорі. Найчастіше передбачається запис на флешку або інший зовнішній USB-носій. Ця функція може бути незамінною в тих випадках, коли потрібно зберегти трансляцію. Крім того, у багатьох телевізорах з цією можливістю передбачається також режим Time Shift.
 
Miracast.
Підтримка телевізором технології Miracast. Ця технологія дозволяє транслювати відео- та аудіосигнал за технологією Wi-Fi (як на телевізор, так і з нього на портативну електроніку), при цьому обидва пристрої з'єднуються безпосередньо (Wi-Fi Direct) і не вимагаютьнаявності додаткового обладнання, а пропускної спроможності достатньо передачі відео Full HD і багатоканального звуку 5.1. Якийсь час тому в телевізорах використовувалася схожа технологія WiDi, проте в наш час вона майже витіснена з ринку, і більшість виробників використовують саме Miracast.
 
AirPlay. Підтримка телевізором технології AirPlay зазвичай у версії AirPlay 2. Спочатку ця технологія була створена для трансляції мультимедійного контенту з «яблучних» гаджетів (iPhone, iPad тощо) на зовнішні пристрої, у тому числі телевізори. При цьому вона дозволяє не просто відтворювати подібний контент, але також дає безліч додаткових можливостей - трансляціюдодаткової інформації (назва звукового треку, обкладинка альбому), керування відтворенням з пульта телевізора і т.п. (наприклад, фільми на телевізор та програми онлайн-радіо на акустику на кухні). Крім того, у цій версії з'явилася підтримка голосового керування через Siri і було покращено низку технічних моментів (зокрема, буферизація контенту, що передається в потоковому режимі).
 
Підтримка DLNA.
Підтримка стандартом DLNA - Digital Living Network Alliance. Цей стандарт створено для того,щоб різні види домашньої та портативної електроніки - смартфони, планшети, медіацентри, комп'ютери тощо. — можна було об'єднувати в єдину мережу та легко обмінюватися контентом усередині цієї мережі, незалежно від моделі та виробника окремих пристроїв. У випадку телевізора це означає, що через мережу на нього можна безпосередньо транслювати відео з інших пристроїв, наприклад, зі смартфона. Сама мережа будується на базі звичайної «локалки», для підключення до неї може використовуватися як дротовий інтерфейс LAN, так і бездротовий Wi-Fi.

ТБ LG OLED55C12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG OLED55C12 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG OLED55C12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG OLED55C12

Тип телевізора OLED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц 120
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати Підтримка відеорежимів:
1080p Full HD
1080i HD
4K UHD
Телевізійний тюнер DVB-S (супутникове), DVB-T2 (ефірне), DVB-C (кабельне), DVB-S2 (супутникове)
Роз'єми USB, LAN
Аудіосистема Об'ємне звучання, декодер Dolby Digital
Розміри Габарити із підставкою (ШхВхГ), мм: 1228 x 736 x 251
Габарити без підставки (ШхВхГ), мм: 1228 x 706 x 47
Вага, кг 23 кг
Колір рамки Білий
додаткова інформація Управління:
Пульт ДУ
Смартфон
Голос
Клавіатура/миша

Бездротові інтерфейси: Bluetooth, Wi-Fi Miracast, DLNA, AirPlay 2
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG OLED55C12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG OLED55C12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG OLED55C12

Код товару: 370705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260724
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349756
На замовлення, 1-3 дні
LG 65NANO786QA 43731 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →