Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник LG GW-B509SEKM

Код товару: 150489
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник LG GW-B509SEKM

Зручна для встановлення конструкція з наявністю нульового зазору передбачає безперешкодну установку в будь-яких місцях - впритул до меблів та техніки, у вузьких нішах. Для руху дверей та ящиків це не створить жодних перешкод.

Ціна: 30186 грн
шт

Опис товару Холодильник LG GW-B509SEKM

Виробник укомплектував холодильник LG GW-B509SEKM інверторним компрессором. Така основа техніки дозволяє зробити її більш енергоефективною та зносостійкою. Компрессор не відчуває необхідності кожного разу включатися в роботу по повній, а підтримує стале функціонування, навіть домігшись необхідні параметри охолодження, тільки вже в легкому режимі, не задіяючи всі ресурси. До слова, такий двигун видає набагато менше шуму (приблизно на 25%).

Представлена ​​опція дозволяє практично на третину (32%) підвищити продуктивність вироблення холоду і зробити більш продуктивним його розподіл. Таким чином, продукти отримують якісне охолодження та зберігаються довше без ризику бути зіпсованими.
ВідділенняFresh Zone – це інноваційний підхід до зберігання практично будь-якої їжі. Багато в чому на якість продукту і термін його зберігання впливає наявність відповідної вологості. Її рівень різниться залежно від типу продукту: для сирів та кисломолочних потрібна одна інтенсивність, для м'яса інша і т.д. Фрукти, овочі, зелень особливо потребують створення такої середовища, тому прихильникам здорового харчування рекомендується зберігати їжу саме в зоні свіжості.
 

Холодильник LG GW-B509SEKM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник LG GW-B509SEKM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник LG GW-B509SEKM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник LG GW-B509SEKM

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 384 л
Об'єм холодильника, л 277 л
Обсяг морозильної камери, л 107 л
Колір бежевий
Керування електронне
Єнергоспоживання 254 кВт/рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць ударостійке скло
Зона свіжості є
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму 36 дБ
Потужність заморожування 12 кг/добу
Додаткові можливості Інтелектуальна система діагностики (Smart Diagnostics) Цифрові (RT датчик) Технологія DoorCooling + Нульовий зазор Антибактеріальний ущільнювач Bio Shield Режим економії електроенергії Eco Friendly
Габарити (ШxГxВ) 59.5 см-68.2 см-203 см
Вага 74 кг

* Технічні характеристики Холодильник LG GW-B509SEKM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник LG GW-B509SEKM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG GW-B509SEKM

Код товару: 60176
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 64926
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346706
На замовлення, 1-3 дні
LG GW-B509SQKM 30358 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →