Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник LG GA-B459SMRZ

Код товару: 150678
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник LG GA-B459SMRZ

Двокамерний холодильник LG GA-B459SMRZ відмінно обладнаний та ідеально підходить для заощадження провіанту тривалий період. Можете не побоюватися за свої продукти, протягом тривалого часу вся провізія зберігатиметься в кращих умовах і залишається свіжою, зберігаючи максимум корисних властивостей.

Ціна: 23736 грн
шт

Опис товару Холодильник LG GA-B459SMRZ

 Управління здійснюється за допомогою сенсорного екрану та гарантує високу точність встановлених параметрів. Користувач може самостійно відрегулювати оптимальні налаштування для найбільш ефективної роботи. Клас енергоспоживання моделі А++ та рівень шуму при роботі всього 36 дБ свідчать про ефективну та економічну роботу. Динамічний тип охолодження гарантує швидке охолодження камери та підтримка заданої температури на кожному ярусі за рахунок постійної роботи вентилятора. Сучасна система розморожування No Frost запобігає утворенню, що сприяє відмінним збереженням якостей агрегату та полегшує експлуатацію в цілому, адже такий холодильник непотребує дефростації вручну. Наявність спеціальних режимів полегшує користування апаратом. Активація суперохолодження та суперзаморозки дає можливість на порядок знизити температуру всередині камер, за рахунок чого можна швидко охолодити велику порцію провізії. Еко-функція ідеальна для сезону відпусток, коли у холодильнику залишається зовсім мало продуктів. При цьому агрегат працює на мінімальних навантаженнях і дуже дбайливо витрачає ресурси. У випадку, якщо ненавмисно залишили відчинені двері гучний сигнал сповістить про це, щоб апарат не вийшов з ладу. У комплектації апарату передбачено всі необхідні складові. Є зручні полиці, що складаються з удароміцного скла, лотки для яєць і льоду,пластикові контейнери для замороженої сировини та контейнери для плодоовочевої продукції.

 

Холодильник LG GA-B459SMRZ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник LG GA-B459SMRZ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник LG GA-B459SMRZ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник LG GA-B459SMRZ

Встановлення та, що стоїть окремо
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 374 л
Об'єм холодильника, л 234 л
Обсяг морозильної камери, л 107 л
Колір сріблястий
Керування Електронне
Єнергоспоживання 254 кВт/рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць 254 кВт/рік
Зона свіжості є
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму 36 дБ
Потужність заморожування 12 кг/добу
Додаткові можливості smart diagnosis; лінійно-інверторний двигун; оповіщення про незачинені дверцята; дисплей; дверцята, що перенавішуються; режим "Відпустка"; швидке заморожування; суперохолодження; багатопотокова система охолодження; зона свіжості;
Габарити (ШxГxВ) 186х59.5х68.2 см
Вага 75 кг

* Технічні характеристики Холодильник LG GA-B459SMRZ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник LG GA-B459SMRZ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG GA-B459SMRZ

Код товару: 223069
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330303
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360185
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →